Novi hit

The Pat McGrath X Supreme nakon ruža lansiraju novi beauty hit

Poznata vizažistica i div ulične mode uskoro će u prodaju pustiti set od tri laka za nokte s naljepnicama kojima se predviđa isto što i s prvim proizvodom...

Nakon onoga što je nazvano "najrazvikanijim lansiranjem ruža" svih vremena, od legendarne vizažistice i suradnice britanskog Voguea Pat McGrath i diva ulične odjeće Supremea, stiže još jedan novitet. Ovog puta promoviraju novi beauty proizvod - lak za nokte. Ali ne bilo kakav, već u setu.

image

Set se sastoji od tri laka za nokte u crvenoj, bijeloj i crnoj boji te naljepnicama za nokte

PRESS

Naime, Pat McGrath Labs X Supreme predstavio je set lakova za nokte u tri prepoznatljive boje ovog brenda ulične mode - crvenoj, bijelo i crnoj. Pored njih, u setu dolaze i naljepnice s logotipom brenda koje se stavljaju na lakirane nokte. Inspiraciju za ovaj set i kako ga koristiti dobili su od Patinih kolegica koje se bave manikurom i ugradnjom umjetnih noktiju, a koje su je redovito pratile na setu kad je radila editorijale za najveće modne i medijske kuće.

image

Set Supreme

PRESS

Ako dvojite u popularnost ovog seta, možda vas razuvjeri činjenica da je njihov prvi proizvod - ruž, od trenutka puštanja u prodaju rasprodan za manje od 10 sekundi! Da biste dobili priliku počastiti se dobrom manikurom u Supreme bojama, morat ćete redovito posjećivati PatMcGrath.com kako biste doznali datum puštanja seta lakova u prodaju i, naravno, prijaviti se na listu čekanja.

Linker
19. travanj 2024 21:47