U znaku ljubavi prema sebi

Donje rublje koje će istaknuti vašu osobnost: Posvetimo Valentinovo prihvaćanju vlastitog tijela

Kupnja novog donjeg rublja mnogima zadaje prave glavobolje, posebice uoči Dana zaljubljenih, a tome je najčešće razlog nesigurnost spram vlastitog tijela i neuklapanje u hiperseksepil koji se danas propagira. Donosimo nekoliko prijedloga koji potiču na samopouzdanje i uživanje u vlastitoj koži.

Odlučimo se za još jednu novogodišnju promjenu i učinimo da nadolazeće Valentinovo bude u znaku prihvaćanja vlastitog tijela, odnosno razbijanja percepcije o vječnom dostizanju idealne figure. Sve ono što nosimo svojevrsna je preslika onoga što jesmo, pa neka tako bude i kada je riječ o donjem rublju koje bi trebalo istaknuti naše posebnosti! Donosimo brendove koji su namijenjeni podizanju razine samopouzdanja i isticanju ženstvene autentičnosti.

Brend koji je nastao prije svega nekoliko godina pod okriljem poljske stilistice Zuzanne Kuczynske, Le Petit Trou, namijenjen je da vam ojača seksipil, ali i pruži komfor. Zahvaljujući udobnosti svakog modela, ovo je rublje pogodno za svakodnevno nošenje koje će svojoj vlasnici neprestano podizati samopozdanje. Komadi koje nudi Le Petit Trou prepoznatljivi su zbog prozirnih materijala, kružnog izreza na gaćicama i nekoliko nježnih boja u kojima su dostupni. Rublje ovog brenda dizajnirano je da bude lepršavo i romantično, a svaki komad iz asortimana izrađen je od najfinijih francuskih i talijanskih materijala. Ovaj je brend omiljen među svjetskim modelima, stilistima i influencericama, a suptilni i razigrani uzorci upravo su idealan izbor za najromantičniju noć u godini.

image

Komadi koje Le Petit Trou nudi prepoznatljivi su zbog prozirnih materijala, kružnog izreza na gaćicama i nekoliko nježnih boja u kojima su dostupni.

LE PETIT TROU

Odmak od tradicionalne crvene dostojno će nadoknaditi izbor pastelnih boja kakve nudi asortiman brenda Dora Larsen. Zasićena lijepih, ali neudobnih grudnjaka, obožavateljica donjeg rublja, Giorgia Larsen odlučila je 2016. godine pokrenuti vlastiti biznis i senzualne komade učiniti ugodnima za nošenje. Svaka kolekcija ovog londonskog brenda sastoji se od pomno osmišljenog dizajna i kombinacija različitih boja s ciljem da razigraju, zabave, ali i potaknu na bunt. Asortiman Dore Larsen svoju čaroliju krije u načinu na koji kombinira boje koje će istaknuti svaku figuru tijela i doprinijeti buntovnom seksepilu.

image

Svaka kolekcija ovog londonskog brenda sastoji se od pomno osmišljenog dizajna i kombinacija raznolikih boja s ciljem da razigraju, zabave, ali i potaknu na bunt.

DORA LARSEN

Čitajte i: Prestanite s dijetama i fokusirajte se na vlastitu sreću: Tri savjeta kako postići (i zadržati) željenu težinu

  • Lonely za isticanje vlastite jedinstvenost

Posebnost novozelandskog brenda Lonely leži u odmaku od društveno uvriježenog (pa i nametnutog) koncepta ženske ljepote, što pokazuju odabirom najrazličitijih modela i isticanjem raznolikih oblika tijela koje nikada ne retuširaju na fotografijama. Lonely donje rublje namijenjeno je da istakne jedinstvenost svoje vlasnice. U namjeri da istaknu stvarnu ženu i njezino tijelo, utemeljitelji ovog brenda odlučili su lišiti svoje komade push-upa ili žica koje bi izazvale neudobnost pri nošenju. Lonely donje rublje upravo je idealan način da prihvatimo svoje tijelo i da u noći Valentinova zasjamo vlastitom jedinstvenošću.

image

U namjeri da istaknu zbiljsku ženu i njezino tijelo, utemeljitelji ovog brenda odlučili su lišiti svoje komade push-upa ili žica koje bi izazvale neudobnost.

LONELY
Linker
18. travanj 2024 17:52