Maja Čustić svojim dugogodišnjim radom motivira ljude da budu najbolja verzija sebe kroz pažljivo osmišljene programe treninga.
 Srećko Rundić
TAJNA JE...

Kile ne idu dolje? Trenerica Maja Čustić otkriva najveće neprijatelje u postizanju tog cilja

Maja Čustić, trenerica četvrte sezone showa 'Život na vagi' osmislila je prvi fitness izazov 'Shape-up Wedding Challenge' za mladenke. Obećaje, u osam tjedana mladenke će u potpunosti zablistati za najvažniji dan u životu...

"Ne postoji zlatno pravilo koje bi vrijedilo za svaku ženu jer o puno faktora ovisi koliko i kojom brzinom će se gubiti tjelesna masa. Fizičko stanje osobe, njena dob, način života, prehrana, motiviranost i ustrajnost su najvažniji čimbenici, a mi smo tu za njih da ih usmjeravamo i pomažemo im u procesu promjene", pojašnjava te dodaje: "Ovaj program sadrži osam tjedana treninga uz privatnog trenera, nutricionistički plan prehrane, vođenje dnevnika prehrane, praćenje i mjerenje ostvarenih rezultata uz savjete i potporu tijekom cijelog procesa preobrazbe tijela. Treninzi se održavaju tri puta tjedno u vrhunski opremljenoj teretani u centru Zagreba, a subota je rezervirana za ‘topljenje’ u prirodi uz ugodno druženje", rekla je Maja Čustić za RTL televiziju.

Promo RTL

Na ideju je došla njezina dugogodišnja prijateljica i klijentica Ivana Bilić.

Prijedlog joj se odmah svidio, a ubrzo je prerastao u poslovnu suradnju. Okupile su tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom, jer ovo nisu samo uobičajeni treninzi u teretani, nego strateški osmišljeni plan i program s individualnim pristupom.

Srećko Rundić
Maja Čustić svojim dugogodišnjim radom motivira ljude da budu najbolja verzija sebe kroz pažljivo osmišljene programe treninga.

"Najveći potencijalni 'neprijatelji' u ostvarenju rezultata su nestrpljivost te manjak motivacije i ustrajnosti, posebno kod osoba koje nisu prije bile fizički aktivne i tek im se treba dogoditi 'klik' u glavi. Upravo zato smo osmislile program u kojem je kroz zabavu i druženje te prilagođeni plan prehrane i treninga svakome garantiran uspjeh, bez obzira na njihovo prijašnje iskustvo i stanje u kojem kreću s našim programom", kaže Maja koja opet surađuje u showu "Život na vagi".

Vedran peteh

A iako je tek ovog tjedna na društvenim mrežama objavila da ima novi program, interes klijentica već je ogroman.

"Reakcije su odlične i prijave nam stižu sa svih strana. Čini se da puno njih želi promjenu, a ovaj program im je došao kao izvrsni 'push' kojeg su čekale", zaključuje Maja.

Plan prehrane sadržava konkretne, jednostavne recepte koje svatko od vas u svakom trenutku može bez problema pripremiti, sastavljene od namirnica koje su lako dostupne u svakom dućanu prehrane. Dosta je bilo planova koji sadržavaju skupe namirnice koje je nemoguće pronaći i kompliciranih recepata za koje nitko uz realan tempo života, a pogotovo uz planiranje svadbe, nema vremena.

Program u vrijednosti od gotovo 7.000 kuna svatko zainteresiran i motiviran može dobiti po cijeni od 2.490 kuna. Pa eto, da ne bude da niste znali...

Linker
29. ožujak 2024 09:59