GUCCI

Novi cvjetni miris s ekskluzivnim sastojkom iz Indije

Iako im mirisi nisu strano tržište, kuća Gucci predstavila je prvi parfem koji je za talijanski brend osmislio kreativni direktor Alessandro Michele.

Iza imena Bloom skriva se novi član Guccijeve parfemske franšize, koji je kreativni direktor Alessandro Michele osmislio s parfumerom Albertom Morillasom. Kao što mu i samo ime govori, radi se o cvjetnom mirisu: bijelo cvijeće kao što su tuberoza i jasmin pomiješano je s drvenastim korijenom irisa i akordom Combretum indicum, puzavice s crvenim cvjetovima iz Indije koja se prvi put pojavljuje u parfemu.

Zaštitno lice novog mirisa talijanske kuće je glumica Dakota Johnson, a cvjetne note sakrivene su u četvrtastoj, ružičastoj bočici. Službeno će se naći u prodaji u kolovozu ove godine, a od 3. svibnja je dostupan za prednarudžbu na Gucci.com i Saks.com.

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals - New York City, U.S. - 01/05/17 - Actress Dakota Johnson and Gucci Creative Director Alessandro Michele. REUTERS/Lucas Jackson
REUTERS
Dakota Johnson i kreativni direktor modne kuće Gucci Alessandro Michele

Linker
19. travanj 2024 08:37