Getty Images
SAMO PRIRODNO

Prvi parfem Gwyneth Paltrow idealan je za zimu

Od lansiranja lifestyle brenda Goop, američka glumica Gwyneth Paltrow vodeća je zvijezda u modnom i beauty svijetu te svijetu organske kozmetike. S obzirom da svoju liniju proizvoda za njegu kože reklamira pod sloganom "možete je mazati na kruh", nije čudno da je na red obožavateljice svega ekološkog došao i "prirodni" parfem.

Njezina beauty kolekcija obiluje proizvodima za koje se koriste samo najčišći, provjereni i organski sastojci - koji su i jestivi, što je Jimmy Fallon svojedobno demonstrirao u svojem showu tako što ju je pojeo. Prvi parfem brenda Goop sigurno nitko neće popiti, ali idealan je za obožavatelje zimskih mirisa. Kombinacija čempresa, tamjana, vanilije, klinčića i smreke podsjetit će vas na zimske dane provedene ispred kamina, smatra Gwyneth Paltrow.

Parfem naziva Edition 01 i mirisna svijeća bit će dostupni ove zime, a radi se o prvim proizvodima iz serije mirisa inspiriranih godišnjim dobima. Naravno, prva na redu je zima.

"Obožavam zimu jer je to razdoblje u kojem smo najviše okruženi obitelji. Svi uživamo u toplini svojeg doma, sklupčani na fotelji, ogrnuti toplom dekicom i s omiljenom knjigom u rukama - izjavila je 44-godišnja glumica povodom lansiranja prvih mirisa koji će biti dostupni putem goop.com od 15. studenoga.

Goop.com
Parfem Edition 01 (165 dolara); svijeća (72 dolara)

Linker
18. travanj 2024 13:14