La Nuit Trésor

Raskošan i moćan miris s ružom u glavnoj ulozi

Kozmetička kuća Lancôme predstavila je novi adut u bogatoj ponudi mirisa: La Nuit Trésor toaletnu vodu prožetu voćnim, mošusnim i cvjetno-orijentalnim notama.

Novi miris je djelo Christophea Raynauda i Amandine Clerc Marie, poznatih francuskih tvoraca parfema koji su zaslužni i za izvorni parfem La Nuit Trésor te parfem Caresse. Srce ove najnovije varijacije krije izuzetnu damašćansku ružu, metaforu velike ljubavi. Toaletna je voda svježija i prpošnija od parfema te prožeta upečatljivim kontrastima: neodoljiva privlačnost ove voćne verzije temelji se na zelenim, kiselkastim tonovima.

Razbuđujući, raskošan i moćan miris prožet je nevjerojatno slasnim voćnim akordima maline, crnog ribiza i ličija. Osvježavajuće gornje note prava su eksplozija citrusa, uz bergamot koji dodatno naglašava njihovu svježinu. Prozračni cvjetni buke daje mu dozu elegancije kroz spoj božura i đurđice. Miris je i u ovoj verziji obogaćen esencijom pačulija, čiji je trag još zamamniji i senzualniji nego prije zahvaljujući tahićanskoj vaniliji uronjenoj u suptilnu, svilenkasto nježnu i postojanu notu bijelog mošusa.

Linker
15. travanj 2024 08:40