Jedino ona zna tajnu!

Rebel Wilson tvrdi da njezina drastična fizička transformacija nema veze s razvikanom dijetom

Američka glumica u 2020. uhvatila se u koštac s lošim prehrambenim navikama i danas je lakša za četrdesetak kilograma. Iznervirana medijskim nagađanjima o tome kako je smršavjela, na svom je Instagramu objavila rat svima koji je povezuju uz razne dijete i druge metode mršavljenja.

Najpoznatija filmska "debeljuca" Rebel Wilson odlučila je stati na kraj nagađanjima o tome kako je u manje od dvije godine izgubila gotovo 40 kilograma. Plavokosa Australka 18. travnja na svom je Instagram storyju podijelila najnoviji u nizu članaka o njezinom mršavljenju uz jasnu poruku da je riječ - o čistoj laži.

Naime, autor članka koji je objavljen u britanskom tabloidu Daily Mail, piše kako je Rebel svoju liniju stesala zahvaljujući takozvanoj Mayrovoj dijeti.

image

Rebel Wilson ove je godine oduševila i kao voditeljica na dodjeli BAFTA nagrada.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uz snimku spornog članka na zaslonu njezinog mobitela, Rebel je velikim slovima istaknula kako nikada nije bila na spomenutoj dijeti.

'Mayrova NIKAD nije bila moja dijeta. Molim vas da prestanete pisati izmišljotine', stoji uz zadnju objavu glumice.

Čitajte i: ‘PRIJE ME NE BI POGLEDALI DVA PUTA‘: REBEL WILSON OTKRILA DA SU SVI BOLJI PREMA NJOJ OTKAKO JE SMRŠAVILA

Ovo nije prvi put kako se Wilsonova dovodi u vezu s dijetom popularnom među bogatima i slavnima, a koja se zasniva na smanjenom unosu ugljikohidrata i povećanom unosu proteina.

image

Otkako je dobila bitku s pretilošću, kroz medije se stalno provlači informacija kako novi izgled zahvaljuje Mayrovoj dijeti.

AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ljutita Rebel ovu je priliku iskoristila i da odbaci druge potencijalne tvrdnje o njoj i upozori obožavatelje da ne nasjedaju svemu što se piše. Pogotovo ne objavama da je koristila bilo kakve tablete za mršavljenje, a njezinih preko deset milijuna pratitelja pozvala je da takve radnje prijave nadležnim platformama za društvene mreže.

'Također NIKADA nisam podržala nikakve tablete za mršavljenje ili čarobne tablete za mršavljenje ili kriptovalute. Ako vidite ovakve stvari na internetu, prijavite to kao prijevaru."

Svoj ogorčeni post zvijezda komedije "Na putu do zvijezda" i "Djeveruše", koja u svakoj prilici ističe da je kilograme istopila vježbanjem i zdravom prehranom, završila je zaključkom kako je njezini službeni profil jedini vjerodostojan izvor informacija o njoj.

"Ako nešto podržavam, vidjet ćete to na mojim društvenim mrežama", poručila je Rebel.

Linker
19. travanj 2024 07:33