Instagram
U DEVETOM MJESECU TRUDNOĆE

Sitno broji: Domaća glumica s trbuhom do zuba i dalje vježba jogu

Da vježbanje nije bauk ni u visokom stupnju trudnoće dokazuje glumica i radijska voditeljica Ana Herceg koja i u devetom mjesecu nastavlja sa svojim joga vježbama.

Glumica i voditeljica Ana Herceg (36) često na svojem Instagram profilu pokazuje svoje dvije omiljene aktivnosti: pole dancing, odnosno ples na šipci te jogu koja je neizostavan dio njezine svakodnevice. Iako je u trudnoći nastavila i s plesom na šipci, video nije objavila već dva mjeseca, ali je zato s jogom redovita.

Iako je u 37. tjednu trudnoće, Ana Herceg snimila je video na kojem bez ikakvih problema odrađuje svaku pozu, a u komentarima se oglasila i njezina kolegica glumica Marijana Mikulić koja očekuje svoje treće dijete.

- Ti ćeš roditi za 20 minuta - napisala joj je Marijana. Dobro je poznato kako bilo kakvo vježbaje, u slučaju uredne trudnoće, olakšava porođaj, a na osobitom glasu je upravo joga jer ona otvara kukove i povećava pokretljivost zdjelice.

Glumica i voditeljica Ana Herceg, do nedavno poznatija pod prezimenom Majhenić, sretne je vijesti da će prvi put postati majka skrivala četiri mjeseca, a nakon što je otkrila da stiže beba - djevojčica Zora, krajem travnja je potvrdila da se udala za svojeg dečka, Antuna Hercega.

- Htjeli smo bebu i neizmjerno sam sretna. Prva dva mjeseca trudnoće bila su mi teška, imala sam mučnine i jako mi se spavalo. Smetali su mi mirisi i nisam mogla jesti ništa od teške hrane. Antun mi je morao nakupovati tonu rižinih krekera i to sam, uz voće, najviše jela - otkrila nam je Ana u drugom tromjesječju trudnoće, a na prehranu je nastavila paziti i kasnije.

- Smatram da se u trudnoći ne treba sasvim opustiti u pogledu unosa hrane i vježbanja - izjavila je tada, a toga se drži i u devetom mjesecu trudnoće.

Linker
18. travanj 2024 22:22