Profimedia, Mega Agency
Borba s nesigurnostima

Slavna plus-size manekenka iskreno: 'Celulit mi još uvijek ljulja samopouzdanje'

Bez obzira što se rijetko obazire na negativne komentare koje dobiva u izobilju, plus-size model Ashley Graham priznala je da još uvijek nije na 'ti' sa svojim celulitom i masnim naslagama.

Najpoznatiji plus-size model na svijetu, Ashley Graham (31), često na svom Instagramu poziva na prakticiranje ljubavi prema sebi i pozitivnijeg gledanja na svoje tijelo. Bez obzira na njezin uspjeh u plus-size industriji, Ashley je u najnovijem intervjuu za Harper's Bazaar otkrila kako ju još uvijek muče nesigurnosti vezane uz njezin izgled.

Miami, FL  - Model Ashley Graham is seen doing a sexy photoshoot on the beach in Miami. Ashley showed off her curves in a black bikini during the photoshoot.

Pictured: Ashley Graham



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 366040304, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

"Uvijek sam bila transparentna o svojem tijelu, pogotovo o masnim naslagama i celulitu koji mi još uvijek mogu poljuljati samopouzdanje", priznala je manekenka. No, bez obzira na to, sretna je što je potakla druge žene da sa svijetom podijele svoje nesigurnosti. "Ako ste svi isto osjećamo, zašto smo stalno pod stresom? Nikada nisam išla na terapiju, ali dobro je razgovarati s nekim o stvarima koje vas muče", dodala je.

Zbog svojih oblina i većeg konfekcijskog broja, Ashley je, tvrdi, morala puno više 'gristi' i truditi se od ostalih kolegica u modnoj industriji koje se ne susreću s negativnim komentarima i kritikama u tolikoj mjeri kao ona. "Uvijek sam morala gutati svakakva s*anja. Je li bilo teško probiti se? Radije bih rekla da je bilo vrijedno truda", otkrila je manekenka.

Ashley Graham proudly shows off her voluptuous figure alongside her sister in the new Swimsuits For All summer collection.
The 31-year-old plus-size model is joined by her younger sister Abigail in the summery beach photoshoot, where the pair are seen cavorting together in the surf. 
The new capsule collection celebrates the immeasurable relationship, unconditional support, and encouragement that is shared among Ashley and her sister Abigail, according to the brand and the campaign was shot on the beaches of Punta Cana, in the Dominican Republic.
The campaign captures their sisterly bond through a series of
Profimedia, Mega Agency

Iako se 2010. udala za redatelja Justina Ervina, Ashley djeca još uvijek nisu na pameti. "Djeca trenutno nisu na mom radaru. Možda jednog dana, ali ne sada. Da, u braku sam već devet godina, ali još uvijek se osjećam premlada za širenje obitelji", poručila je. Ashley se inače ne obazire na negativne komentare, ali je nedavno odlučila uzvratiti paljbu. Naime, jedan obožavatelj napisao joj je da zbog trbuščića izgleda trudno, na što mu je ona odgovorila: "To je samo debljina", čime je nasmijala ostale pratitelje i još jednom poručila da svatko ima pravo osjećati se dobro u svojoj koži.

Linker
16. travanj 2024 08:22