top izbor

Tople note ovih 7 zimskih parfema uljepšat će vam hladne dane i večeri

Za hladnih dana posežemo za mirisima malo bogatijih i jačih nota, koji se dulje osjete na koži. Donosimo nekoliko neodoljivih prijedloga.

S prelaskom u hladniju sezonu osim odjevnih komada mijenjamo i parfeme koje nosimo. Lagane zamjenjujemo nešto "težima" koji dobro podnose zimu i mogu satima trajati na koži. Ako još uvijek niste našli savršen zimski parfem, možda vam se svidi neki od naših prijedloga.

image

Loewe Earth Eau de Parfum, Selfridges&co., 688,50 kn, 91,80 €.

PRESS

Loewe Earth

Novi miris za poznati brend kreirala je parfumerka Núria Cruelles Borrull. Riječ je o uniseks parfemu s vrlo neobičnim spojem nota - esencijom tartufa, kruške, elemija, mimoze i ljubičice. Savršen za one dane kada vam se zbog hladnoće ne da izlaziti, a opet želite namirisati prirodu.

image

Chloé Rose Naturelle Intense Eau de Parfum, Notino.hr, 742,40 kn, 98,53 €.

PRESS

Chloé Rose Naturelle

Za ljubiteljice laganih mirisa tijekom zime tu je novi Chloé parfem s notama limuna, crnog ribiza, mimoze i nerolija, s daškom ruže i drvenastim notama cedra koje daju ugodnu toplinu.

image

Aesop Eidesis Eau de Parfum, niche-beauty.com, 1300 kn, 173,33 €.

PRESS

Aesop Eidesis

Svjež, ali istovremeno topao i drvenast, novi Aesopov miris idealan je za hladne zimske noći, zahvaljujući notama crnog papra, tamjana, kumina, cedra, sandalovine i vetivera.

image

Oscar de la Renta Bella Bouquet Eau de Parfum

PRESS

Oscar de la Renta Bella Bouquet

Ovaj parfem smješten u neodoljivu plavu bočicu sa stiliziranim cvijećem inspiriran je rascvjetanim vrtom, a u njemu prevladavaju note lišća bambusa, sočne kruške, eteričnog ulja magnolije, ruže, sandalovine, cedrovine i mahune tonke. Cvjetno-drvena kompozicija "grijat" će vas cijelu nadolazeću zimu.

image

Diptyque Eau Rose Eau de Parfum, diptyqueparis.com, 1.537,50 kn, 204,93 €.

PRESS

Diptyque Eau Rose

Prekrasna bočica mirisa može poslužiti i kao dekor, a ovo ograničeno izdanje Diptyque Eau Rose poželjet ćete zauvijek imati na komodi. Ova verzija klasičnog cvjetnog mirisa dolazi u bočici s ugraviranim cvjetovima ruže, što je znak njegove ključne note.

image

Byredo Vanille Antique Eau de Parfum, Notino.hr, 1.844,00 kn, 244,74 €.

PRESS

Byredo Vanille Antique

Novi Byredo miris, koji upotpunjuje kolekciju "Night Veils", sadrži zemljane note vanilije i mošusa koje obožavamo nositi u hladnijim mjesecima.

image

Jo Malone London Moonlit Chamomile Cologne, nordstrom.com, 1,257.70 kn, 167,60 €.

PRESS

Jo Malone London Moonlit Chamomile

Osnovna nota ovog zanimljivog parfema je kamilica koja mu daje svježinu, dok mu mjesečev cvijet i bijeli mošus daju senzualnu notu koju će obožavati i žene i muškarci.

Linker
16. travanj 2024 16:13