Make-up trend

U bojama zalaska sunca: Isti proizvod nanesite na usne, kapke i obraze

Ima li što ljepše od momenta u kojem sunce utone u more, a horizont se zarumeni? Upravo je kolorit te scene inspirirao kozmetičke kuće da kreiraju proizvode uz koje - da ih citiramo - ‘zalazak nosite na svojim obrazima i usnama‘.

Ljetni make-up nezamisliv je bez raskošnih crvenih tonova koji asociraju na nezaboravne ljetne vizure... zalazak sunca koje oblijeva horizont rumenilom, odsjaj njegovih zraka na crvenim crjepovima mediteranskih krovova, polja makova uz cestu na putu za more...

Osim što nas asociraju na lijepe trenutke, tople nijanse crvene boje, koraljno-crvene i narančaste odlično pristaju uz preplanuli ten pa su sjajan izbor za sezonske beauty lookove.

Vizažist slavnih Allan Avendaño crveno rumenilo navodi kao "obveznu opremu" u ženskoj toaletnoj torbici. "Ono je moj apsolutni favorit, možda zato što me asocira na neke fantastično vibrantne make-up lookove iz osamdesetih godina prošlog stoljeća.

image

Fresh Blush rumenilo, 413 kn, CHANEL

PRESS

Crveno rumenilo, pogotovo tekuće i kremasto, može napraviti čudo, doslovno mali vizualni lifting vašeg lica, nanesete li ga na prava mjesta - od vrha jagodica pa sve do sljepoočnica", savjetuje.

image

Paleta sjenila za oči Caramel Nudes, 105 kn, DOUGLAS

PRESS

Osim na obrazima, zalazak sunca ovog ljeta nosimo i na svojim kapcima, uz sjenila crvenkastih nijansi - od onih mat pa do iznimno popularnih metalik izdanja. Trenutačno su veliki hit monokromatski make-up lookovi, što znači da se preporučuje uskladiti boju sjenila i rumenila s ružem ili sjajilom za usne.

image

Pure Colour Love ruž, 203 kn, ESTEE LAUDER

PRESS

"Trik je da naprosto uzmete jedan proizvod koji ćete aplicirati svuda po licu - sve je više takvih svestranih beauty aduta kojima možete obojiti i kapke i jagodice i usne", otkriva slavni vizažist. Na vama je samo da odaberete svoje favorite.

image

Pure Beauty Aqua Lip Stain boja za usne, 24,90 kn, ASTRA

PRESS
image

Ever Bronze and Blush 3 u 1 - rumenilo, bronzer i puder, 280 kn CLARINS

PRESS
Linker
14. travanj 2024 18:44