ovo je tek početak

Uloga u ‘Stranger Things‘ promijenila mu je život: Mladi glumac novo je lice Diora

Joseph Quinn postao je lice Dior svijeta ljepote, a prošlog tjedna prisustvovao je i svojoj prvoj reviji u životu.

Britanski glumac Joseph Quinn, koji se proslavio ulogom karizmatičnog metalca Eddieja Munsona u fantastičnoj seriji "Stranger Things", novo je lice Diora. Quinn je postao ambasador mirisa Gris Dior, dijela kolekcije La Collection Privée Christian Dior.

"Kao očaravajući i tajanstveni glumac, on je savršeno utjelovljenje aerodinamičnog chypre akorda ove vodeće kompozicije, dizajnirane kao olfaktorna transkripcija amblematske boje kuće Avenue Montaigne”, napisali su u Dioru.

image

Joseph Quinn na Dior reviji

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Quinnu je ovo prvi angažman u svijetu mode i ljepote te nikada nije mislio da će njegov dio. Osim toga, prisustvovao je i svojoj prvoj Dior reviji koja se održala 27. rujna u Parizu te je sjedio pored manekenke Elle Macpherson.

"Počašćen sam. Bio je to moj prvi Tjedan mode, tako da sam nov u svemu tome. Iako je to iskustvo bilo prilično hektično, odjeća je bila nevjerojatna", rekao je za WWD.

Na pitanje kakav je njegov odnos prema mirisima, glumac je objasnio: "Volim dobro mirisati. Gris Dior miriše nevjerojatno, drukčiji je od bilo čega što sam prije namirisao. Tako da je prilično zabavno biti dio toga", rekao je glumac.

Quinn će se uskoro pojaviti na Diorovim društvenim kanalima, a snimanje kampanje mu je bilo jedno potpuno novo iskustvo, drukčije nego snimanje filma.

image

Joseph Quinn kao Eddie Munson u "Stranger Things"

NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

"Kada glumiš, glumiš lik, to je ono čemu služiš. Ovo mi se čini malo više poput mene, što je prilično čudno i zabavno. Činjenica da su mislili na mene u tom pogledu, vrlo je laskava", ispričao je Quinn.

Nakon "Stranger Thingsa", Quinn je glumio u "Hoardu", prvom igranom filmu scenaristice i redateljice Lune Carmoon. Što se tiče uloga koje preferira, Quinn je prilično skroman.

"Ulazim u ovo raširenih ruku. Nije da imam poseban apetit da glumim kauboja ili psihopata ili nešto slično. Samo ću vidjeti koje će mi se prilike ukazati - i pokušat ću ih ne zabrljati", poručio je glumac pred kojim je sigurno mnoštvo odličnih projekata.

Linker
16. travanj 2024 15:16