Davor Matota
SA STILOM I STAVOM

Lucija Lugomer u (jako) kratkoj haljinici špicu oborila s nogu

Već prepoznatljivo savršeno našminkana, u kratkoj crvenoj haljinici, oborila je Lucija Lugomer s nogu zagrebačku špicu. Kao da i bez nije bilo dovoljno vruće…

Dok su joj uvojci kose nemirno poskakivali na ramenu, onako u pripijenoj haljinici najvatrenije boje na svijetu i na visokim platformama, Lucija Lugomer sa samouvjerenim je osmjehom na licu prošetala glavnom gradskom šetnicom.

I dok bi se mnoge damice punašne građe radije sakrile ispod široke majice, Lucija je pravi primjer da je bitno kako se žena osjeća u svojoj koži, a ne kakvom se fizički vidi i misli da je drugi vide i prosuđuju. Za takav su stav, ispričala je u nedavnom razgovoru za portal Gloria.hr, njoj bile potrebne godine. Godine nesigurnosti, kolebanja, frustracija zbog izgleda, preosjetljivosti na tuđe komentare… dok jednog dana sama u sebi nije prelomila i dan po dan nadograđivala svoje samopouzdanje.

I, evo Lucije danas: u uskoj kričavoj haljini, na visokim petama, našminkane i s velikim naušnicama, šeće špicom kao milijun dolara. Tko bi joj išta zamjerio!

U ovoj se modnoj kombinaciji fotografirala i kod kuće, prije izlaska iz svog stana i prije nego što ju je na špici uočio naš fotograf. Fotografiju je objavila na svom Instagramu, a pokraj fotografije napisala riječi ohrabrenja za sve njezine pratitelje. Govorila je upravo o samopouzdanju, citirajući Barrieja Davenporta: 'Niska razina samopuzdanja nije nam zadana. Samopouzdanje je nešto što se može naučiti, prakticirati i usavršiti – baš kao i svaka druga vještina. Jednom kad ovladate njome, sve će se u vašem životu promijeniti nabolje'.

Davor Matota

Linker
18. travanj 2024 01:08