Getty Images for Marc Cain
'Oprosti, gdje si ju kupila?'

5 nevjerojatno dobrih suknji koje će privući komplimente gdje god se pojavili

 Jedna suknja može imati sto lica pa se isplati uložiti u komad koji će pristajati i uz štikle, i uz balerinke, i uz tenisice.

Želite li biti lijepo odjeveni, nemojte zanemarivati moć dobre suknje.

Za razliku od mnogih drugih odjevnih komada i modnih dodataka, dobra suknja nikada ne izlazi iz mode, a čak i ako niste odvažni kad je odijevanje u pitanju, sa suknjom se možete odvažiti i odabrati lude uzorke i boje koje će na klasičnom kroju opet djelovati elegantno.

Martha Ward attending London Fashion Week SS16, London, held at the Brewer Street Carpark in Soho.  She wears an Alex Lewis skirt, Nicholas Kirkwood shoes, Zan Zan sunglasses with a Chloe bag., Image: 259265710, License: Rights-managed, Restrictions: NONE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Jedna suknja ima sto lica pa ju možete kombinirati uz svilene topove s tankim naramenicama i cipele s blok petom, T-shirt i platnene tenisice, sako i balerinke, top i cipele s platformom ili jednostavnu majicu i seksi štikle...svaki put će izgledati svježe i donijet vam pregršt zavidnih pogleda i komplimenata.

Damske suknje šireg kroja već su nekoliko sezona apsolutni hit, a uz plisirani materijal koji posebno dobro izgleda u proljetnim outfitima, u dućane su stigle asimetrične suknje i odlični primjerci s izrezima.

Izabrali smo za vas pet čarobnih komada u kojima ćete uživati sve do jeseni!

Suknja s crtežom Venecije i prorezima, Zara, 399,90 kuna

Zara

Zara

Plava plisirana suknja s pasicom, Stradivarius, 149, 90 kuna

Stradivarius

Stradivarius

Bijela suknja s točkicama, Pull&Bear, 119,90 kuna

Pull&Bear

Pull&Bear

Crvena suknja s mašnom, Mango, 349,90 kuna

Mango

Mango

Asimetrična plisirana suknja u tri boje, H&M, 49, 99 eura

H&M

H&M

Linker
17. travanj 2024 16:38