VOĆE POSVUDA

Apsolutni hit: Ostatak ljeta provedite u voćnim printevima

I ove sezone dizajneri su bili inspirirani ubacujući vesele voćne uzorke u svoju ljetnu ponudu, a mi smo izdvojili najbolje artikle za vas!

Što se tiče ljetnih stvari, ništa nije tako klasično kao voćni print! Izgleda savršeno na valovitoj bluzi ili pamučnoj haljini, a s printovima voća izgledat ćete poput prave coolerice. Ta nostalgična toplina obično je povezana s čarobnim putovanjem ili odmorom, a sama pomisao na voće asocira na razigranost!

Kolekcija Staud popularne američke dizajnerice Sarah Staudinger ove godine podsjećala je na talijansku obalnu diskoteku, prepuna printova citrusa, a police high street brendova ove sezone su također pune voćnih printova.

Imajte na umu da nema potrebe da ovakve printove nosite samo kada idete na odmor ili plažu. Lepršava haljina s voćkicama fantastična je opcija za nadolazeće ljetno vjenčanje, a razigrani dodaci, poput ljetne torbe ili torbe za rame s perlama, izgledaju jednako fantastično s jednostavnom majicom i traperom.

image

Inspirirajte se voćnim uzorcima

PINTEREST

U nastavku pronađite najbolje komade s voćnim printom na tržištu!

image

Model s printom voćkica

180,00 kn

ARGOS

S veselim printom voća, ova haljina od pamuka na naramenice savršena je za ljeto - savršena je za odmor i piknik u parku. Slobodno kombinirajte tamno smeđe sandale i clutch torbicu uz ovakve modele!

image

Voćkice limuna s pinky podlogom
360.00 kn

ZAFUL

Limun uvijek ostavlja upečatljiv dojam, posebno na pinky tonovima. Ovakve modele možete pronaći na gotovo svim webshopovima! Cijene su pristupačne, a postoje varijacije u različitim bojama.

image

360.00 kn

UNIQUE VINTAGE
image

540.00 kn

UNIQUE VINTAGE
image

540.00 kn

UNIQUE VINTAGE
image

840.00 kn

UNIQUE VINTAGE
Linker
18. travanj 2024 09:34