Uštedite i do 50%

Black friday favoriti: Pronašli smo 7 trendi casual komada za hladne dane na odličnim sniženjima

Ovaj vikend sjajna je prilika za dobar šoping pa smo za vas odabrali nekoliko odličnih komada na sniženjima popularnog brenda!

Hladni jesenski dani savršen su mamac za casual komade koje većina nas sve češće stavlja na prvo mjesto, osobito kada je u pitanju odjeća. Promjena naših životnih navika utjecala je i na dileme koje smo prilikom kupovine imali nebrojeno puta. Outfiti koje volimo i nosimo prvenstveno trebaju biti u skladu s jesenskim ozračjem, a toplina i udobnost definitivno su njihova najpoželjnija karakteristika, bilo da ih nosimo u uredu, na gradskim ulicama ili u toplini svog doma.

Čitajte i: Jednostavnost i autentičnost u jednom! Kraljica Letizia pokazala kako su i hladni dani rezervirani za vedre boje

Jeans je vječan i s njim nikako ne možete pogriješiti. U crnoj, sivoj ili plavoj boji idealno će se uklopiti u dnevne, ali i večernje kombinacije. Nosite ga na običan bijeli t-shirt i cool blejzer, popularnu duksu ili omiljeni pulover u kombinaciji s jaknom. Koju god od navedenih varijanti odabrali - izgledat ćete odlično.

Kako biste se dodatno istaknuli, birajte tople i trendi modne dodatke poput kapa, šalova i rukavica koji će upotpuniti vaš stajling. I zapamtite, bez obzira koje godišnje doba bilo, ne morate se odreći autentičnosti i ultimativnog imidža. Zato smo za vas odabrali nekoliko odličnih komada na sniženjima koji će upotpuniti i najobičniji stajling.


7 odličnih komada sa sniženja:

image

1810 kn, sada 1267 kn, Replay jeans

REPLAY
image

590 kn, sada 413 kn, Replay

REPLAY
image

1100kn, sada 770 kn, Replay

REPLAY
image

2290 kn, sada 1603 kn, Replay

REPLAY
image

980 kn, sada 588 kn, Replay

REPLAY
image

500 kn, sada 350 kn, Replay

REPLAY
image

850 kn, sada 510 kn, Replay

REPLAY
Linker
15. travanj 2024 23:19