na eventu u splitu

Blistala u kombinezonu! Sad nam je jasno zašto Fani Čapaliju i dalje svi nazivaju ‘našom najljepšom misicom‘

Dizajnerica Anamarija Asanović predstavila je u Splitu novu kolekciju, a brojna poznata lica stigla su kako bi joj pružila podršku u njezinom radu. U večeri mode uživala je i bivša misica Fani Čapalija.

Od kada je stupila na modnu scenu dizajnerica Anamarija Asanović u fokus svoje inspiracije uvijek je stavljala mediteranski senzibilitet kojem je i danas ostala vjerna. Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenost i romantika i ovaj je put kreirala cruise kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru.

image
Anamarija s modelima
FOTOGRAFIJE: JOHN PAVLISH

Senzualnost žene, romantičan duh, putenost i sada su okosnica njene najnovije modne priče i njena neiscrpna inspiracija. Koketirajući s pepito uzorcima i floralnim printom u centar istraživanja ovaj put ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i žensku snagu interpretira kroz mediteranski doživljaj. U odličnoj atmosferi vruće splitske noći, u ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca, mirisa mora i koktela uživala su i brojna imena društvenog života poput pjevačice Jelene Rozge, bivše misice Fani Čapalije, nogometaša Aljoše Asanovića, glumice Petre Kraljev i brojnih drugih.

Fani Čapalija prisjetila se vremena kad je bila misica: ‘Svima nam fali malo ljepote i radosti‘

image
Jelena Rozga i Anamarija Asanović
FOTOGRAFIJE: JOHN PAVLISH
image
Aljoša i Antonio Asanović
FOTOGRAFIJE: JOHN PAVLISH
image
Iris Rajčić
FOTOGRAFIJE: JOHN PAVLISH
image
Petra Kraljev
FOTOGRAFIJE: JOHN PAVLISH

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija još je jednom dokazala zašto je 1993. proglašena najljepšom Hrvaticom. Na ovaj modni događaj stigla je u jednostavnom, ali iznimno efektnom ljetnom bijelom kombinezonu širokih nogavica i dubokog izreza, a na nogama je nosila srebrne sandale s blok petom.

image
Fani Čapalija
FOTOGRAFIJE: JOHN PAVLISH

Fani je i ovoga puta sve prisutne osvojila svojom jednostavnošću i nježnom ljepotom koja ne nestaje ni gotovo 30 godina otkako se okrunila lentom najljepše. Njezin prirodni izgled sinonim je za bezvremensku, neprolaznu ljepotu koja nije podlegla trendovima u pomlađivanju.

Fani Čapalija otvorila Instagram: Iako živi povučeno, nekad naljepša Europljanka ljepotom osvaja i dalje

Linker
24. travanj 2024 19:09