Davor Matota
čini razliku

Detalj koji se ne sviđa svima, ali je efektan: Nikolina Ristović ima cipele na koje se lijepe pogledi

Kada su u pitanju modni trendovi, geslo 2019. godine je - istakni se! Od raznih trendova uz koje nećete proći neopaženo nameće se i perje, motiv u modnoj industriji koji nije novitet, no uvijek je aktualan. Na njega je 'pala' i naša voditeljica koja je cipelama začinila outfit i dala mu dozu glam looka.

Kao dodatak haljinama i bluzama, perje od običnog modnog komada čini statement komad koji će mamiti poglede. Na cipelama izgleda osobito šarmantno jer nije toliko upečatljivo, no i dalje je detalj koji stajlingu daje sasvim novo lice.

"Girls night out", napisala je voditeljica Nikolina Ristović (43) u opis fotografije na kojoj razigrano pozira s kćeri Unom Sofijom (5). Od otvorenog ramena i mašne koja krasi ružičastu haljinu pogled pada na izbor cipela - bijele lakirane gležnjače s otvorenim prstima imaju dodatak perja koji ih je učinio drugačijim i efektnim modnim dodatkom.

Naša voditeljica i majka dvije kćeri prati svjetske modne trendove pa se povela i za ovim kojeg vole i ostale domaće, ali i strane zvijezde. Pjevačica Selena Gomez (26) jedna je od njih, na premijeru svog novog filma stigla je u maloj crnoj haljini koja ne bi bila toliko zanimljiva da nema ramena upotpunjena perjem. Haljinu potpisuje modna kuća Celine i dolazi po paprenoj cijeni od više od 100 tisuća kuna.

NEW YORK, NEW YORK - JUNE 10:  Selena Gomez attends
Getty Images
Selena Gomez na premijeri filma "The Dead Don't Die"

Trendu perja nije odoljela niti supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, Izabel (26) koja je još u svibnju prošle godine nosila crne sandale s popisom kuće Yves Saint Laurent.

SAN SEBASTIAN DE LOS REYES, SPAIN - MAY 22:  Real Madrid soccer player Mateo Kovacic and wife Izabel Andrijanic attend the 'Hombre de Fe' premiere at Luxury cinema on May 22, 2018 in San Sebastian de los Reyes, Spain.  (Photo by Eduardo Parra/Getty Images)
Getty Images

Iako je u modnom svijetu popularno već desetljećima, perje nikada ne izlazi iz mode, a jedino što se mijenja je to da se perje životinjskog podrijetla zamijenilo s onim umjetnim. Kao dio kolekcija Prade, Gianvita Rossija ili Attica perje je čest gost, a na modnim dodacima poput cipela i torbica će izgledati jako zanimljivo. Danas je ono dio svakog modnog predmeta - pitanje je jedino koliko ćete odvažni biti prilikom biranja ovih statement komada.

Net-a-Porter
Gianvito Rossi, €450

Farfetch
Giambattista Valli, 974 €

The Outnet
Michael Kors, € 87

Net-a-Porter
Staud, €188

Net-a-porter
Prada, €440

Linker
25. travanj 2024 09:35