Spoj romantike i rocka

Elegantne torbice i motociklističke čizme vole se javno!

Ovo je sezona u kojoj je sve dopušteno, pa se elegantne haljine nose uz robusne gležnjače, što će jednako oduševiti rokerice i šminkerice. Spoj različitih stilova u jesenskom outfitu svakako je dobrodošao, a one koje it komade još nemaju u ormaru, pohrlit će u trgovine City Centera one!

Jesen je pravo doba za modno eksperimentiranje, a ove sezone dopušteno je i prekršiti neka modna pravila. Jer zašto bi romantičnu haljinu nosili samo na visoke potpetice, ako iskombinirana s grilonkama i robusnim čizmama s metalnim detaljima poprima kulerski štih.

Haljine s cvjetnim printom na tamnoj podlozi, poput crne ili boje vina, najtraženiji su komad u dućanima, a osim na nadolazeće blagdanske tulume i domjenke, mogu se sjajno isfurati i u dnevnim kombinacijama. Baš su tada najbolji izbor ravne kožnate gležnjače u kojima ćete bez problema obavljati obaveze čitav dan.

Uz dobre čizme potrebna je i torba u koju stane baš sve bez čega ne možete preživjeti dan, poput hidratantne anti-age kreme za lice. U borbi protiv hladnoće idealan je suputnik i zvijezda ovosezonske garderobe - kapa sa šiltom. Pospremite šešire i pletene kape u ormar i pridružite se trendsetericama poput manekenki Belle Hadid i Kaie Gerber, koje su već isfurale glavni adut jeseni.

Bez obzira na to njegujete li romantični ili, pak, rokerski stil, u trgovinama City Centera one pronaći ćete baš sve što vam treba za savršen jesenski outfit. U nastavku pogledajte top 5 komada iz bogate ponude City Centera One, a brojne druge modne, beauty i lifestyle teme pronađite na novoj City Mix&Match stranici i inspirirajte se novitetima!

Haljina, Imperial (999 kn); Kapa, Six (135 kn); Torba, Massimo Dutti (749 kn); Gležnjače Kitten, Office Shoes (599 kn); Krema, L'Occitane (730,80 kn)

Linker
13. travanj 2024 01:38