Profimedia, Mega Agency
Kakva figura

Haljina zbog koje je sve stalo kad je prošetala gradom

Bivša članica grupe Pussycat Dolls može se pohvaliti figurom na kojoj joj pozavide mnogi. Sve atribute istaknula je u kožnoj haljini koja privlači sve poglede.

Nicole Scherzinger (40) je za šetnju New Yorkom odabrala model haljine koji je ove sezone sve popularniji. Atraktivna crnka nosila je smeđu kožnu haljinu i pokazala zavodljivu figuru. Haljina koja ne otkriva puno naglasila je sve njezine atribute. Spoj seksipila i elegancije postigla je bež kaputom i zalizanom kosom, a cijeli outfit upotpunila je sock gležnjačama i zlatnim naušnicama.

Nicole Scherzinger at AOL Build in New York.
30 Jan 2019, Image: 411345002, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Pjevačica se danas ponosi svojim tijelom, no nije uvijek imala toliko samopouzdanja. Jednom prilikom je progovorila o borbi s bulimijom te je priznala da se tada osjećala 'zarobljenom'. Tjelovježba joj je pomogla da se izvuče iz bolesti i danas u tome pronalazi snagu.

Nicole Scherzinger at AOL Build in New York.
30 Jan 2019, Image: 411345006, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

'Isprobala sam sve dijete na svijetu i ne volim ih jer ne traju i nikako nisu dobre za metabolizam. Mislim da je ključ u umjerenosti', rekla je pjevačica.

Linker
20. travanj 2024 12:50