na ulicama los angelesa

Heidi Klum šeće u ‘ružnim‘ gumenim natikačama za koje smo mislili da su pale u zaborav

Najpoznatija ‘ružna‘ obuća na svijetu i dalje bilježi popularnost među poznatima, a posljednja u nizu je Heidi Klum koja je prošetala limun žute Crocs natikače.

Izvješće platforme Lyst smjestilo je Crocs natikače na popis top 10 najtraženijih komada za ovu godinu, a dodatno su nas iznenadile fotografije influencera i celebrityja na društvenim mrežama koji su te prognoze i potvrdili. Ovoga je utorka modno šokirala Heidi Klum (48) koja je sunčanim Los Angelesom prošetala u vrištećem neonski zelenom kombinezonu koji joj je spontano padao s jednog ramena, a na nogama je nosila Crocs natikače s platformom jarko žute boje s mnoštvom ukrasa.

image
FOTOGRAFIJE: BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
image
FOTOGRAFIJE: BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Heidi Klum pravo je stilsko osvježenje! Donosimo slične komade idealne za svježe proljetne lookove

Brend gumenih natikača nastao je prije gotovo 20 godina za funkcionalne potrebe osoblja na brodovima, a kasnije postaju izbor i za radnike u zdravstvenom sektoru te za sve one koji cijeli dan provode na nogama. Kasnije doživljavaju boom na modnoj sceni, a sve češće ih nose i poznata lica. Iako se mnogi slažu kako su zbog robusnog dizajna i gume iznimno ružne, njihova popularnost, čini se, ne jenjava. Tako su mnogi brendovi nastojali kreirati dizajnersku verziju Crocsice pa je i pistom modne kuće Balenciaga prošetala dosad najbizarnija dizajnerska verzija Crocs cipele – glomazna i gumena, ali uz dodatak visoke potpetice i malog, decentnog Balenciaga logotipa. Jedne od najomraženijih vrsta cipela koje su često na meti ismijavanja nikada nisu posustajale i u svoju ponudu konstantno uključuju nove modele. Tako su svojedobno izradili i kroksice za - mladenke.

Ona s njega ne skida pogled, a on s nje ruke! Sirove strasti slavnog para na romantičnoj večeri

Verzija koju nosi Heidi nije ništa manje upadljiva no ona poput prave profesionalke čak i najružnije gumene natikače nosi – neodoljivo.

image
FOTOGRAFIJE: BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
22. travanj 2024 01:09