modni izlet

I Hrvatice obožavaju ove natikače, ali ih nikada ne nose kao Heidi Klum! Biste li se usudili ovo isfurati?

I ove godine na popisu najtraženijih modnih komada su oni unisex i udobni, a čini se da to pravilo vrijedi i u ormaru slavne Njemice Heidi Klum.

Iako podsjećaju na ortopedske liječničke natikače, brend Birkenstock još uvijek ima gomilu obožavatelja diljem svijeta. Žene i muškarci kojima je udobnost i kvaliteta na prvom mjestu vjerni su ovom brendu, no većina samo u ljetnim casual varijantama. Na novu razinu ih je ovih dana podigla Heidi Klum koja je ruku pod ruku s dečkom Tomom Kaulitzom šetala ulicama Los Angelesa gdje su ih snimili paparazzo fotografi. Dok su zajedno ulazili u medicinsku zgradu, voditeljica showa America's Got Talent izgledala je vrlo živopisno noseći šal u duginim bojama satenski sako preko bijele košulje i predimenzionirane traperice. Posebno su u oči upadale natikače mnogima rezervirane za ljetne dane i casual izdanja.

Heidi Klum ima 45, dečko 28: 'Naše godine više smetaju drugima nego nama'

image
LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I nadolazeće proljeće donosi novitete iz Birkenstock svijeta, a iako među brojnim novim modelima prevladavaju zemljani tonovi, njemački supermodel Heidi Klum vjerna je bijeloj koju može kombinirati sa svim modnim izletima. Cijena im se uglavnom kreće od oko 80 pa do sto eura, a Heidi im je vjerna još otkako je prije 18 godina radila kampanju za te natikače.

image
LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Birkenstock je nedavno iznenadio luksuznim iskorakom. Naime, udružio se s kolektivom MSCHF iz Brooklyna kako bi kreirali ove natikače od popularne Hermes Birkin torbe: remenje su izradili od usitnjenih Birkinica i ušili ga u Birkenstock gazište, kreiravši četiri Arizona modela. Iza ove suradnje stoji prilično čudan razlog. "Jednostavno smo fascinirani uništavanjem skupih stvari i stvaranjem nečeg novog od njih", izjavio je Daniel Greenberg šef strategije MSCHF-a. Početna cijena modela je 34 tisuće dolara, a penje se sve do 76 tisuća.

image
Remenje su izradili od usitnjenih Birkinica.
MSCHF/FERRARI/PROFIMEDIA

Djevojčica je narasla i krenula maminim stopama: Kći Heidi Klum otvorila Berlinski tjedan mode

Linker
13. travanj 2024 01:50