DIVNI CLOUD&CO.

It komad čeka na vas: Poznate dame obožavaju ovaj komad nakita koji se može nositi na mnogo načina

Posebno limitirano izdanje nakita Cloud&Co. možete kupiti samo uz Gloriju. Limitirano izdanje magazina Gloria i Cloud&Co. nakita možete pronaći na svim kioscima po cijeni od 49 kuna. Odaberite svoju boju i uklopite ga uz vaše vesele ljetne lookove.

Za vruće ljetne dane mnoge dame biraju što manje komada odjeće i nakita, no svi znamo da najbolji ljetni stajlinzi nisu potpuni bez nekog 'morskog' komada nakita - koji će podignuti svak kombinaciju i istaknuti preplanuli ten. Kao savršen za to je inovativni 3u1 nakit brenda Cloud&Co, koji je lagan i jednostavan, a može se nositi na tri različita načina - kao ogrlica, narukvica ili nanogica. U nekoliko varijanti boja koje evociraju ljeto, plažu i tople ljetne večeri, ove ogrlice osvojile su naše poznate dame.

image
Ana Radišić s Cloud&Co. komadom kojeg nosi kao narukvicu.
PRIVATNI ALBUM

Ana Radišić i Marijana Batinić odabrale su bijelu verziju Cloud&Co komada, a obje voditeljice odlučile su je prvo nositi kao narukvice. Jednostavan niz od četiri tanke niske bijelih perlica nećete htjeti skinuti ni kad dođu jesenske kiše.

image
Marijana Batinić s novom bijelom narukvicom.
PRIVATNI ALBUM

Neodoljivi šarm

Modna blogerica Ana Bacinger ne propušta niti jedan vrući trend pa nije propustila nositi atraktivan i decentan komad nakita. Zelena je njen odabir, a iskombinirala ga je kao ogrlicu koja podigne svaku kombinaciju.

image
Ana Bacinger nosi svoju zelenu ogrlicu.
PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Samo uz limitirano izdanje nove Glorije: Hit ljetni nakit jedinstven je začin šarmantnim ljetnim stajlinzima

image
Iva Šulentić svoj Cloud&Co. nakit stavila je kao ogrlicu
PRIVATNI ALBUM

Još su dvije dame svoj komad Cloud&Co. stavile kao ogrlicu. Voditeljica Iva Šulentić i stilistica Ivana Pavić vruće ljetne dane i prozračne ljetne odjevne kombinacije podignule su niskom sa šarenim perlicama - koja će savršeno pristajati uz svaki komad odjeće koji imate.

image
Ivana Pavić odlučila se za šarenu verziju.
PRIVATNI ALBUM

Ako volite nakit, sigurno će vas razveseliti što uz magazin Gloria možete kupiti limitirano izdanje neodoljivog Cloud&Co. nakita po cijeni od 49 kuna. Hit modni dodatak dolazi u četiri boje - bijeloj, zelenoj, koraljnoj i šarenoj s prepoznatljivim Cloud&Co. oblačićem.

image
Limitirano izdanje neodoljivog Cloud&Co. nakita po cijeni od 49 kuna samo uz novi broj Glorije.
PROMO

Linker
25. travanj 2024 17:10