instagram
PUTUJ, SALMA

Iz kupaćeg u kupaći: Fatalna glumica zna koji će badić i ove godine biti najpoželjniji

Glumica Salma Hayek predala se uživanju u egzotičnim krajevima, gdje je pokazala kako će svoju dominaciju na plažama nastaviti jednodijelni kupaći kostimi.

Meksička glumica Salma Hayek (52) trenutačno se odmara na Karibima gdje je pokazala sve svoje atribute u jednodijelnim kostimima koji laskaju njezinoj figuri. Iako se nekad nije skidala iz bikinija, čini se da ni glumica nije odoljela trendu koji viđamo na plažama već nekoliko sezona. Na svoj odmor nije ponijela niti jedan dvodijelni kupaći kostim, ali je zato pronašla nekoliko favorita koji će, ako ih ima, sakriti nedostatke na području trbuha. Ipak, čini se kako Salma ne bira jednodijelne modele kako bi nešto sakrila jer su svi od reda vrlo izazovni, dubokog dekoltea i seksepilnih izreza.

Uz klasične crne komade, glumica nije odoljela niti kupaćem kostimu koji krasi neizostavni životinjski print ove zime. Leopard jednodijelni kupaći kostim dizajnerice Melisse Odabash osim dubokog dekoltea, ima i izreze sa strane, a za njega treba izdvojiti 2115 kuna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#nature #naturaleza

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

1,57 centimetra visoka holivudska zvijezda devet godina je u braku s francuskim milijarderom i vlasnikom modnog carstva 'Kering', Françoisom Henri Pinaultom (56) s kojim ima kćer Valentinu (10). Hayek često ističe da u šestom desetljeću nikad nije bila zadovoljnija i sretnija.

'Još uvijek se osjećam pomalo seksi jer je moj suprug jako dobar u tome da me podsjeti kako još uvijek imam to u sebi. No, u mom životu nije najvažnija stvar osjećati se seksi', iskreno priznaje glumica i dodaje da je za nju definicija sreće prije svega - obitelj.

Linker
19. travanj 2024 10:38