Sportski duh

Jennifer Lawrence neopterećeno došetala na trening u nekad omraženom spoju na nogama

Glumica se vrlo odlučno zaputila u joga centar kako bi odradila trening, pritom je bila odjevena u sportsku kombinaciju sastavljenu od nekoliko klasičnih komada.

Jedna od omiljenih holivudskih zvijezda, koja je zbog ljubavi preselila u New York, definitivno je Jennifer Lawrence. Glumica je ponovno oduševila svojim ležernim i cool stavom kada je snimljena na putu do joga centra. Odjevena u tajice i jednostavnu majicu na bretelice pokazala je da je u odličnoj formi, no jednim detaljem posebno je oduševila. Na nogama je imala jednostavne Adidas natikače, ali i čarape stopalice idealne za jogu.

image

Jennifer Lawrence

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Glumica je očito pripremljena za trening došla do sportskog centra, sa šiltericom na glavi i sunčanim naočalama, u rukama je imala kožnu torbicu samo s najosnovnijim stvarima. I dok bi mnogi, bez obzira na zvjezdani status, na trening došli u tenisicama pa se izuli unutra, Jen je neopterećeno prošetala u nekad omraženoj kombinaciji sandala i čarapa. No ovaj trend postao je sve prihvaćeniji i kod mladih ljudi.

Ova 32-godišnja glumica i mlada mama na putu do joga centra izgledala je potpuno spremno za trenutak self-carea na satu joge.

image

Čarape i natikače nova su hit kombinacija

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Samozatajna glumica

Jennifer i suprug Cooke Maroney dobili su svoje prvo dijete u veljači ove godine. Par se vjenčao 2019., a još uvijek, ni nakon šest mjeseci nisu otkrili ime bebe.

Također nisu potvrdili ni spol djeteta, ali kada su se pojavili u emisiji Ellen DeGeneres, u svibnju, voditeljica je za bebu koristila riječ ‘on‘, što bi moglo značiti da je par dobio sinčića.

image

Jennifer Lawrence i njen suprug Cooke Maroney

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 07:53