HIT KOMAD

Komad u koji se isplati uložiti, a nosit ćete ga bez obzira koji stil furali

Bez obzira jeste li šminkerica, hippijevka ili grungerica, ovaj odjevni predmet prokazat će vas, prije svega, kao poznavateljicu trendova.

Grungerice, pankerice, hipijevke - djevojke i žene koje su pripadnice tih supkultura većinom ne vole nositi kapute jer su im previše klasični za njihov stil odijevanja. Stoga radije biraju nonšalantne i otkačene pletene ogrtače kojih ove sezone ima na izbor, i što se tiče dužine, i kad je riječ o bojama i uzorcima.

image

Dsquared2

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

MSGM

PIXELFORMULA/PIXELFORMULA/PROFIMEDIA
image

Grunge stil - vesta i maksi suknja

SIMONA CHIOCCIA/IPA-AGENCY.NET

A baš svaki komad je poseban i djeluje kao ručni rad, što je u trendu već nekoliko sezona, a čiji uzrok leži u ekološkom pristupu modi. Stoga, ako je model klasične, sive, smeđe ili tamnoplave boje, ispleten je u nekom reljefnom bodu, dok one od glatkog pletiva karakteriziraju intenzivne, moderne nijanse zelene, ružičaste i žute.

image

LoveShackFancy, 780 €

PRESS
image

Max&Co., 219 €

PRESS
image

Patrizia Pepe, 1556 kn/206,53 €

PRESS
image

Reserved, 799,90 kn/106,16 €

PRESS
image

Dries Van Noten, 590 €

PRESS
image

Marella, 1969 kn/261,33 €

PRESS

Ljubiteljice uzoraka mogu birati između prugastih, geometrijskih i apstraktnih uzoraka. No, pravi su hit oni u stilu grafita, neonskih boja te uzorci krzna divljih mačaka, konkretno leoparda i tigra.

image

Mango, 299,90 kn/39,80 €

PRESS
image

Mango, 799,90 kn/106,16 €

PRESS

Uz njih se kombiniraju svi odjevni predmeti koje maštoviti tipovi žena vole: baggy traperice, lepršave suknje maksi dužine, kožnate haljine, mrežaste majice...

Linker
19. travanj 2024 03:32