Boje ljeta

Koraljna i tirkizna neodoljiv su ljetni spoj: Jedna drugu nadopunjuju, no nose se uz poštivanje važnog pravila

Kao materijali su luksuzni, kao boje neodoljivi - simboli ljetnog stila ove se sezone nose zajedno u atraktivnim i elegantnim odjevnim kombinacijama.

Tirkizna je tipična ljetna boja, no ovaj put njezina dominacija u aktualnim kolekcijama odjeće i detalja nije nadahnuta morem i morskim dubinama, nego suvremenom tehnologijom.

Boja Artificial Intelligence Aqua - koja prema internetskoj modnoj platformi WGSN sadržava i sportsku i ženstvenu notu - odabrana je, naime, “u čast” 5G mreže i u ovom slučaju neće izazvati polemike - pristaje, naime, svim tipovima žena te se jednako ističe na preplanuloj i blijedoj koži.

image
Simonetta Ravizza
PROFIMEDIA

Također je prikladna u svim prigodama pa se u toj nijansi mogu naći kupaći kostimi, poslovna odijela i večernje haljine. Dovoljno je elegantna da se nosi od glave do pete, no izvrsno funkcionira uz bež tonove i detalje od slame te uz - boju koralja.

Čitajte i: Ova dva ljetna trenda su naprosto neodoljiva: Sjajno štite kosu i lice od sunca, a uz to izgledaju vrlo šik

image
Zimmerman
ZIMMERMAN VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE PROFIMEDIA

Nijansa koju je svjetski proizvođač bojila za tkaninu Pantone nazvao Burnt Coral, također je jedna od vječnih ljetnih “tema”. Spoj koraljne i tirkizne ovosezonski je hit u odjevnim kombinacijama, to više što je riječ o komplementarnim bojama. No ako jedna od njih prevladava na odjeći, u drugoj neka budu samo detalji.

image
Elie Saab
ELIE SAAB VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE PROFIMEDIA

A najljepši detalj je, prema mnogima, nakit. Komadi s jadranskim ili koraljem iz tropskih mora, kao i oni s poludragim kamenom tirkizom, nisu samo neupitne materijalne vrijednosti, nego su raskošni i atraktivni ukrasi uz svaku odjevnu kombinaciju, i ne samo u ljetnoj sezoni.

image
Pamučna majica 99,90 kn MANGO.
Mango
image
Sandale od umjetne kože 413 kn ALDO.
ALDO
image
Jednodijelni badić Liu Jo 656 kn DESIGNER OUTLET CROATIA.
LIU JO
image
Kožnate balerinke 769 kn HÖGL.
HÖGL

Više odličnih prijedloga iz popularnih trgovina pottažite u novom broju Glorije IN!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
19. travanj 2024 10:48