Zvijezda večeri

Kraljica Fusiona: Jelena Rozga ukrala svu pažnju u seksipilnom izdanju

Fusion World Music Festival održan je u splitskom Parku mladeži. Drugu večer nastupali su domaći izvođači, a jedna pjevačica privukla je posebnu pažnju.

Odavno je jasno kako Jelena Rozga modu ima u malom prstu, a to je još jednom dokazala na ovogodišnjem Fusion Festivalu! Prvu večer popularnog festivala obilježili su nastupi nekih od najpoznatijih imena regionalne glazbene scene kao što su Željko Samardžić, Sara Jo, Saša Matić, grupa Hurricane, Gazda Paja, Voyage & Nucci, a druga večer bila je još spektakularnija i užarenija.

Pogledajte veliku galeriju s druge večeri Fusion festivala

Prostor za spektal nije ni potreban kada je u pitanju Rozga, koja gotovo uvijek prilikom modnih odabira uvažava pravilo "manje je više", a ovom prigodom odlučila se za jednostavni glam. Ova 44-godišnja zvijezda vrlo dobro zna što se nosi ove sezone i pri tome ne griješi! Naime, odjenula je crne zvonaste hlače dubokog kroja te atraktivni čipkasti top. Kreacija prati liniju tijela na dvije vezice te gornji dio u potpunosti ističe njezin tanašni struk.

image

Glazbenica je ukrala sve poglede

JOSKO SUPIC/CROPIX

Na društvenim mrežama podijelila je užarenu atmosferu prije nastupa te upitno poručila obožavateljima: "Vidimo se večeras Fusion Festival?"

image

Jelena Rozga prilikom nastupa na Fusion Festivalu

JOSKO SUPIC/CROPIX

Podsjetimo, Splićane i njihove goste drugu su večer Fusion World Music Festivala hitovima su zabavljali Nina Badrić, Gibonni, Petar Grašo, Houra grupe, Dalmatino, Tonči Huljić & Madre Badessa, a festival je završio nastupom Jelene Rozge koja je dodatno podigla atmosferu na samom kraju.

image

Glazbenica bira crnu boju od glave do pete

JOSKO SUPIC/CROPIX

Njena vitka figura, koju zahvaljuje i dugogodišnjem plesanju baleta, "podnosi" različite modne eksperimente, stoga pjevačicu često možemo vidjeti u kreacijama koje se druge žene ne bi usudile probati. Vruća srpanjska noć završila je upravo njezinim nastupom, a Rozgu ćemo izgleda imati još prilike vidjeti budući da je ovo ljeto u potpunosti posvećena nadolazećim glazbenim projektima.

Linker
22. travanj 2024 00:18