Modna avantura

Krenite u savršen ljetni lov na štikle i torbice stvorene za privlačenje pažnje

Ljeto je stiglo, a s njime i Summer Sale! Idealna prilika da za fantastične i trendi kombinacije pronađete savršeno udobne sandale, ali i torbice koje će podignuti baš svaku kombinaciju!

Razigrani trendovi i dalje suvereno vladaju bojama, ali i modelima. Za sve ljubiteljice poslovnog chica s pomakom koje obožavaju trendi odijela, idealan dodatak je ruksak u koji stanu sve potrebne sitnice i bitne stvari. Osim same funkcionalnosti, zagasito plava boja i decentan tropski uzorak savršeno će se uklopiti uz poslovni, ali i dnevni look.

Jednake nijanse mornarski plave vladaju i u kombinacijama večernjih torbica, a dodatne nijanse smaragdne i bijele daju jedan pravi morski touch. Torbica koja se idealno slaže uz večernje koktel haljinice, ali jednako moćno izgleda i uz traperice i klasičnu bijelu košulju.

Ljubiteljice romantičnog stila zasigurno neće moći odoljeti damskoj torbici ukrašenoj pastelnim cvjetovima, a ona će izgledati neodoljivo uz lepršave ljetne haljine i suknje u svim bojama.

Ali, što je dobar ljetni look bez dobre štikle? Za svakodnevne poslovne aktivnosti, odaberite model u nježno ružičastoj boji s kojim ćete bez problema juriti sa sastanka na sastanak zahvaljujući stabilnoj i trendi blok peti.

A vruću ljetnu večernju kombinaciju upotpunite vrtoglavo visokom, ali iznimno udobnom štiklom. Seksi sandale s dva remenčića osvajaju svojom smaragdnom zagasitom bojom, a najbolje ih je kombinirati uz jednobojne kratke haljine kako bi potpuno dominirale čitavom kombinacijom.

Summer Sale je ON, što čekate?

Donosimo vam najbolju ponudu neodoljivih torbica i sandala, a ako trebate inspiraciju, posjetite City Mix&Match i pronađite savršene komade i kombinacije s ljetnih sniženja u City Centeru one.

Linker
18. travanj 2024 12:56