Koji look!

Lekcija modne maherice: Poglede nije privukla samo sjajnim kaputom

Izaberite jedan komad, najvažniji u sezoni, koji će podići svaku kombinaciju, kao što je to na ulicama Pariza učinila Kylie Jenner.

Kylie Jenner sve što odjene pretvara u modni trend koji možemo iskopirati i prilagoditi. Posjet Parizu zbog Tjedna mode, jedna od najviše praćenih žena na Instagramu, pretvorila je u modnu šetnju i predstavljanje onog što joj se sviđa i dobro joj stoji. Najbolji primjer je oversize sivi kaput koji je u njezinoj je modnoj režiji postao vrlo poželjan sezonski adut, nosiv u svakoj prigodi, prenosi People.

image

Kylie Jenner za Pariz je odabrala više upečatljivih stajlinga.

TIZIANO DA SILVA - PIERRE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Udoban, mekan i topao ogrtač uparila je sa seksepilnom bijelom majicom i vrućim hlačicama brenda Loewe (gaćama visokog struka?). Kompletić je to španjolske luksuzne modne kuće inače specijalizirane za kožnu galanteriju, odjeću, parfeme i modne dodatke. Osnovana 1846., Loewe je najstarija luksuzna modna kuća LVMH-a.

Činilo se da se Kylie dobro zabavlja zbog svoje modne diverzije, jer je natjerala poznavatelje trendova da se zapitaju što nosi ispod kaputa.

Ovaj komad, koliko god basic bio, podignut će sve što odjenemo: i obična bijela majica s trapericama postići će wow efekt. Dobar kaput je, ne zaboravimo, ključ sezonskog looka, pa investirajte u konkretan, uvijek nosiv odjevni komad - kao da poručuje modna maherica.

image

Podsjećaju li i vas ove cipele na Štrumpfeta salonke?

TIZIANO DA SILVA - PIERRE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

A da biste postigli dodatni wow efekt - birajte upečatljivu torbicu ili, pak, kao u Kylieinom slučaju - cipele. Iako na prvu izgledaju futuristički, kad se bolje pogledaju, riječ je o vrlo zanimljivom modelu salonki koje nas asociraju na obuću iz crtića iz nekih davnih vremena. Nas je, recimo, podsjetio na Minnie Mouse ili slatku malu Štrumpfetu. U svakom slučaju, vrlo upečatljivo.

Linker
18. travanj 2024 18:14