NOVI PUNK

Moderne šminkerice kao da su izašle iz videoigara! Neonske boje za novu generaciju buntovnica

Neonske boje odjeće kiberpankerice kombiniraju sa sportskim, ali i klasičnim komadima. Inspirirajte se njihovim stilom!

Virtualni svijet videoigara nadahnuo je dizajnere za osmišljavanje novog tipa buntovnice. Kiberpankerica - za razliku od “obične” pankerice u crnoj kožnatoj jakni sa zakovicama, poderanim trapericama i robusnim čizmama - nosi ležernu, šarenu odjeću neonskih boja, modne dodatke otkačenog dizajna i printeve u grafiti stilu.

Baš poput njezinih avatara u Cyberpunk 2077, League of Legends, Fortniteu i drugim popularnim igricama, od kojih su neke ostvarile suradnju s poznatim svjetskim dizajnerima. Nicolas Ghesquiere, kreativni direktor kuće Louis Vuitton, kreirao je kostime za likove u igrici League of Legends čiju je estetiku prenio i u aktualnu kolekciju punu atraktivnih odjevnih komada sportskog kroja i fluorescentnih natpisa.

Čitajte i: Ovog proljeća usudite se biti drugačiji: Stajling ove ljepotice vrijedi kopirati

image
Louis Vuitton
PROFIMEDIA

Nadahnuće neonskim reklamama, simbolima ne samo suvremenog potrošačkog društva već i svijeta budućnosti, gotovo da je postalo klasik te je prisutno i u kolekcijama modnih kuća poznatih po klasičnoj eleganciji kao što je Chanel. Kreativna direktorica Virginie Viard dizajnirala je liniju u kojoj se susreću suvremeni uzorci i ženstveni krojevi pa se pamučne majice s printom neonskih boja nose s klasičnim kostimima od tvida. A to je sjajan primjer kako ovaj trend mogu u svoju garderobu ukomponirati i žene zrelije dobi.

image
Chanel
PROFIMEDIA
image
Torba od umjetne kože, 799 kn, Guess
PR
image
Platnene tenisice Replay, 479 kn, Mass
PR
image
Pamučna majica, 199,90 kn, Bershka
PR
image
Tenisice Skechers, 769 kn, Shoe-be-do
PR
image
Salonke od umjetne kože, 680 kn, Aldo
PR
Linker
25. travanj 2024 01:09