Njen stil je uvijek za pet.

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Uvijek za pet

Modna lekcija Hailey Bieber: Evo kako na cool način nositi ‘tatin‘ sako

Manekenka poseže za odjevnim predmetima iz muškog ormara kad ne može pronaći dovoljno velik sako u kojem bi mogla ‘zaplivati‘.

Manekenka poseže za odjevnim predmetima iz muškog ormara kad ne može pronaći dovoljno velik sako u kojem bi mogla ‘zaplivati‘.

Kad niste sigurni kako slijediti trend na svoj način, uz mali odmak koji će dati osobnu notu odjevnoj kombinaciji, pogledajte što nosi Hailey Bieber. Nije tek tako došla do titule jedne od najbolje odjevenih žena svijeta: njezina kosa, nokti i koža uvijek su besprijekorni što stvara dojam profinjene elegancije čak i kad u majici i tajicama ide na jogu.

Posebna je i po tome što uspješno pronalazi nove dizajnere i to puno prije nego ih otkriju drugi. Primjerice, Hailey je postala muza planetarno popularnom Eli Russell Linnetz brendu prije nego što su ih prigrlile holivudske zvijezde, a često nosi odjeću britansko-jamajčanske dizajnerice Martine Rose, piše Harpers Bazaar.

image

Ležerni stil Hailey Bieber.

@THEHAPABLONDE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Manekenka voli nositi njezine sakoe, a ne susteže se uzeti komad iz njezine muške kolekcije. Jer, u trendu su predimenzionirani sakoi, a kako se taj trend još uvijek kosi s modnim imperativom da bi zvijezde koje drže do sebe trebale nositi veličinu XS ili S, teško je naći ogroman sako u kojem bi mogle stati dvije Hailey.

image

Kožnati sako i Bottega Veneta torbica.

PETER PARKER/@THEHAPABLONDE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Supruga Justina Biebera pokazala je dva načina kako kombinirati predimenzionirane sakoe: jedan je ležeran u tolikoj mjeri da je posegnula za donjim dijelom trenirke. Bez puno truda, postigla je dojam da je, eto, morala izjuriti iz kuće u donjem dijelu trenirke, ali svejedno izgleda očaravajuće.

Druga modna lekcija je formalna. Crni kožnati sako, pripadajuća mini haljina u kojoj u prvi plan dolaze njezine duge noge i Bottega Veneta torbica u uočljivoj boji, kojom je ublažila strogi dojam monokromatske kombinacije. Što reći, što god odjene Hailey Bieber uvijek zasluži peticu.

Linker
26. travanj 2024 06:31