model koji volimo

Modni klasik koji su voljele i naše bake: Jennifer Lopez u izlasku s Benom nosi najelegantnije ljetne hlače koje pristaju svima

Palazzo hlače omiljene su među svim generacijama jer ih se može nositi na poslu, u šetnji gradom ili večernjim izlascima, a uvijek ostavljaju dojam profinjenosti i što je najbolje - pristaju gotovo svakoj figuri.

J.Lo (52) nakon prekida od Alexa Rodrigueza nije dugo patila. Vratila se u zagrljaj bivšem s kojim je nakon idiličnog krstarenja talijanskom obalom odlučila zajedno useliti. No ove srijede latino diva i redatelj Ben Affleck (48) predahnuli su od potrage za savršenom kućom čime se intenzivno bave posljednjih tjedana kako bi uživali u večeri u zapadnom Hollywoodu. Paru koji je u travnju obnovio svoju romansu pridružila se i 13-godišnja Emma, kći Jennifer Lopez, dok su večerali u restoranu Craig's koji je poznato okupljalište slavnih faca.

image
FOTOGRAFIJE: GMD/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GMD/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Najpoznatiji par s početka 2000-ih ponovno intrigira javnost svakim svojim zajedničkim izlaskom, a paparazzo fotografi neumorni su. Ove srijede snimili su ih tijekom dolaska u restoran, a za večernji je izlazak Jennifer odabrala vrlo elegantno izdanje, modni klasik koji je vječan – elegantne bijele hlače na crtu visokog struka.

image
FOTOGRAFIJE: GMD/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GMD/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
FOTOGRAFIJE: GMD/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GMD/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Model koji pristaje gotovo svakoj figuri savršeno je pristajao i utreniranoj J.Lo koja je ove sofisticirane hlače nosila s casual majicom na naramenice u boji pijeska. Palazzo model omiljen je među pripadnicama nježnijeg spola jer široke, lepršave hlače jamče udobnost, a iako se mogu nositi od jutra do mraka, ovakvi modeli s crtom jamče profinjenost i nepogrešiv izbor za ljetne večeri.

JLo i Ben Affleck idu korak dalje: Traže vilu u koju će useliti, za oko im je zapela jedna vrtoglave cijene

Nije tajna da su slične krojeve voljele i generacije naših baka, a veliki povratak bio je i očekivan jer su prozračne, ugodne i baš uvijek chic. Iznimno su bile popularne 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, a na modnim pistama vidjeli smo ih u posljednje vrijeme kod Chanela, Max Mare, Armanija, Saint Laurenta i Fendija.

Vruće ljeto! Jennifer Lopez i Ben Affleck ne skidaju ruke jedno s drugog, a u neposrednoj blizini im je njezin bivši

Linker
18. travanj 2024 22:57