SVI SU LUDI ZA ZAROM

Najpopularnija Zarina ljetna haljina ima svoju nasljednicu: Ovaj model još je povoljniji i već je nestao s polica

Modna kuća Zara poznata je po svojim modelima haljina koje preko noći postanu viralni hit, ponajviše zbog društvenih mreža. Točkastu midi haljinu zasigurno ste vidjeli jer je ovoga ljeta nose baš svi, a 'it' model dobio je dostojnu nasljednicu kojoj predviđamo jednaku popularnost.

Omiljena i kod Hrvatica, španjolska Zara u širokoj ponudi krije modne komade koji uživaju veliku popularnost, pa su često rasprodani s web stranice, a i iz fizičkih trgovina.

Ovo ljeto obilježila je haljina širokog kroja i midi dužine ukrašena sitnim crnim točkicama. Na oko jednostavna i na prvi pogled ne toliko laskavog kroja, haljina je postala hit pa je čak dobila i svoj Instagram profil. U prilog joj ide i prihvatljiva cijena od 300 kuna pa ne čudi što se našla na listi želja svih pratiteljica trendova.

Nakon ovog modela, jedna slična s potpisom španjolske high street trgovine uživat će jednaku popularnost, čemu svjedoči i to da je već nestala s polica trgovine. Sličnog kroja koji mogu nositi svi tipovi figure i uzrasti, ovoga puta čisto bijela midi haljina od popelina s volančićem zaludjela je modni svijet i preko noći postala novi model haljine koji je must have za ljetne dane i ranu jesen. Bijela haljina dolazi po još povoljnijoj cijeni od 230 kuna, a krasi je lagani materijal koji laskavo pada niz tijelo i puf rukavi, trend iz 80-ih koji je ovoga ljeta zavladao scenom.

Na Instagram profilima već je možete vidjeti u različitim modnim kombinacijama, a mi je zamišljamo uz niske kožne natikače ili mules sandale na nisku block potpeticu. Bez obzira na aktualne, riječ je o klasičnoj bijeloj haljini koja odolijeva vremenu pa se jedan ovakav model isplati imati u garederobi.

Zarina popularna haljina dolazi po cijeni od 229,90 kn i raspordana je s web shopa

Linker
19. travanj 2024 20:42