Getty Images
glamurozna i kod kuće

Nakon svađe s organizatorima Grammyja Ariana Grande ostala doma i pozirala u haljini koju je trebala nositi na dodjelI

Na prestižnoj dodjeli glazbenih nagrada trenutno jedna od najtraženijih pjevačica je osvojila svoj prvi kipić, no nije ga došla i preuzeti. Nakon svađe s organizacijom, Ariana Grande (25) je odlučila ostati u toplini vlastitog doma, ali to je nije spriječilo da uskoči u haljinu koju je trebala nositi.

Po redu 61. dodjela Grammy nagrada trebala je biti velika stvar za mladu pjevačicu koja je osvojila nagradu za najbolji pop album godine. U jakoj konkurenciji njezin album 'Sweetener' istaknuo se kao najbolji. No, Ariana, kao što je i objavila, nije sudjelovala na dodjeli na kojoj je trebala i nastupati.

Pjevačica se uvrijedila nakon što joj produkcija nije dopustila da izvodi svoju novu pjesmu '7 Rings'. Pokušali su postići kompromis, no Ariana je odustala nakon što je rečeno da će producenti umjesto nje izabrati drugu pjesmu koju će izvoditi. S obzirom na to da takvi uvjeti nisu ponuđeni nijednom izvođaču, pjevačica je odustala od nastupa i vijesti s Grammyja doznala je iz svog kauča. Da su se stvari odigrale drugačije, Ariana bi vjerojatno glasila za jednu od bolje obučenih dama na dodjeli.

'Kada ti Zac Posen napravi haljinu po mjeri za Grammyje obučeš je bez obzira na to pjevaš li ili ne', napisala je pjevačica na Instagramu gdje je podijelila nekoliko fotografija u raskošnoj kreaciji koja je bila namijenjena za glazbenu večer.

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Balska haljina ledeno plave boje izgledala je poput vjenčanice, a Ariana je na fotografijama nosila i sjajnu ogrlicu dok je kosu podignula u svoj prepoznatljivi visoki rep.

'Znam da nisam večeras tamo (vjerujte mi, trudila sam se i još uvijek iskreno žalim što nije išlo) i znam da sam rekla da neću tome pridavati veliku pažnju, ali ovo je divlje i prekrasno. Hvala od srca', napisala je na Twitteru nakon što je osvojila svoj prvi Grammy.

Linker
20. travanj 2024 16:50