TRENDI, A UDOBNO

Neizostavan u ormaru: Trendseterice luduju za ovim komadom, otkrivamo koji je ultimativni hit

U vrijeme pandemije svi imamo nove shopping prioritete pa su trenirke s trona skinule pripijene traperice i štikle. Potražnja za comfy odjećom sve je veća, a ni slavne holivudske zvijezde ne libe se gradom prošetati u trenirci koja je nekada bila rezervirana samo za sport i boravak kod kuće.

Ljubiteljica trenirki i udobne odjeće, glumica Jessica Alba pravi je primjer kako se i u najobičnijim kombinacijama može izgledati trendi. Ove jeseni, ali i nadolazeće zime trenirka je must have u ormaru, znaju to najbolje oni koji rade od kuće, no vrlo je popularna i na gradskim ulicama.

A da se može odlično kombinirati čak i uz gležnjače, dokazala je glumica na ulicama Los Angelesa u nježno zelenoj trenirci.

Poštujući propisane epidemiološke mjere, nosila je zaštitnu masku preko lica, a u rukama je imala bočicu dezinficijensa za ruke.

image
Jessica Alba u šetnji Los Angelesom odlično nosi trenirku i gležnjače.
SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako su nekada trenirke, baš kao i tenisice, bile rezervirane samo za sport, posljednjih godina trendseterice su ih isfurale u nezamislivim modnim kombinacijama koje su se pokazale kao pun pogodak.

Comfy odjeću zavoljeli smo tijekom izolacije, a tome su se prilagodili i high street brendovi koji se u svojim ponudama sve više okreću sportskim komadima.

OVU TRENIRKU BAŠ SVI ŽELE

A da udobni komadi nisu nikada izgledali više chic dokazuju i LC x GG trenirke koje dolaze u šest boja te neodoljive tunike od organskog pamuka koje možete kupiti na LuLu Couture webshopu.

image
Trenirke već nekoliko sezona nisu rezervirane samo za sportske lookove, a kako ih nositi u gradu - pa čak i u večernjim kombinacijama - pokazale su nam Ana Androšević, Nika Čorak i Una Zima Akrap.
VEDRAN PETEH CROPIX

ČITAJTE NA GLORIAGLAM.HR

Kao glavni lik stylish priča s gradskih ulica nameću se LC x gg trenirke i tunike čijih šest neodoljivih boja mami pažnju i poziva na različite modne kombinacije koje će na prvu zavoljeti svaki modni stil.

Prigrlili smo minimalizam, pastelne boje i sportski look koji je zamijenio visoke potpetice i pripijenu garderobu. Traži se casual varijanta s jednakom wow efektom, a mi vam donosimo par trendi prijedloga. Sigurni smo da će vas oduševiti, baš kao što su i nas...

image
Trenirka LC x GG savršen je izbor za hladne dane.
NEJA MARKIčEVIć CROPIX
image
Trenirka LC x GG: donji dio 490,00 kn, gornji 590,00 kn

NEJA MARKIčEVIć CROPIX
image
Trenirka LC x GG u bež varijanti koju obožavaju trendseterice.
NEJA MARKIčEVIć CROPIX

ČITAJTE I:

Jednostavnije ne može: Megapopularan brend izbacio neočekivanu kolekciju

Nemamo prigovora: Alessandra Ambrosio spojila 'teddy' kaput i trenirku

Sportski šik na špici: Tenisice koje svi žele odlično nosi i Korana Gvozdić

Linker
16. travanj 2024 09:15