PRESS
Tako dobra

Nevjerojatno chic: Mistično crna, nude i bezvremenska konjak smeđa novi su aduti Liu Jo kolekcije

Liu Jo kolekcija torbi i čizama ove sezone dolazi na velika vrata te predstavlja nove, mekše oblike, neformalnijeg izgleda.

Konstrukcija accessories modela torbi proizlazi iz atmosfere sedamdesetih i osamdesetih te predstavlja novi dizajn remena koji je fleksibilniji i nevjerojatno chic.

PRESS

Glavni naglasak u kolekciji je na kovanoj završnoj obradi koja utjelovljuje najoriginalnije komade sezone. Rokerski pečat pružaju klinasti detalji izmjenjujući se s prugastim šavovima koji pružaju dodatnu notu luksuza.

Najnovija kolekcija torbi dostupna je u dvije veličine, ovisno o prigodi i tipu osobnosti.

PRESS

Cipele kao ultimativni dio svakog outfita dolaze u različitim varijantama, od gležnjača ukrašenih metalnim lancima koje koketiraju s rock'n'roll-om pa sve do elegantnih, jednostavnih čizama nadahnutih sedamdesetima. Inspirirani svijet crnih, mističnih tonova koji pristaje uz svaki stil, omekšan je ružičastim i nude nijansama pustinjskog pijeska te začinjen bezvremenskom bojom konjaka.

PRESS

Liu Jo ove sezone poigrava se s logomanijom te u novoj kolekciji predstavlja torbe jedinstvenih stilova koristeći prevelike metalne ili strukturirane Liu Jo logotipe na mekim materijalima. Torbe su dodatno naglašenog volumena i obogaćene ručkama od kovanih lanaca.

Pogledajte što se sve nudi...

PRESS
Liu Jo torbica, 1010 kn

PRESS
Liu Jo čizmice, 1870 kn

PRESS
Liu Jo torbica, 930 kn

PRESS
Liu Jo gležnjače, 1710 kn

PRESS
Liu Jo gležnjače na visoku potpeticu, 1710 kn

PRESS
Liu Jo torbica, 1080 kn

Kakav god stil njegovali, Liu Jo u ponudi ima fantastične torbe i čizme za svačiji ukus.

Novu kolekciju torbi i čizama potražite u Liu Jo dućanima ili na www.fashionandfriends.hr!

Linker
19. travanj 2024 03:36