Kraljice festivala

Nina za Fusion odabrala omiljenog dizajnera i nije pogriješila!

Iako se nakon prve večeri festivala uglavnom pisalo o stylingu Sare Jo, mora se priznati kako su domaće glazbenice ipak modno briljirale.

Nakon druge večeri spektakularnog Fusion World Music Festivala ne prestaje se govoriti o izvođačima, atmosferi, ali i modnim izborima domaćih izvođača, a posebno onih pjevačica Nine Badrić, Doris Dragović i Jelene Rozge.

Naime, dok se nakon prve večeri festivala uglavnom pisalo o stylingu Sare Jo, mora se priznati kako su domaće glazbenice ipak modno briljirale. Tri pjevačice su, naime, osim svojih hitovima publiku oduševile i svojim modnim odabirima.

image

Nina Badrić

JAKOV PRKIC CROPIX

Nina Badrić, prva glazbenica koja se popela na najveću europsku binu druge večeri festivala, nastupila je u atraktivnom bijelom kompletu sa zanimljivim crvenim uzorkom u obliku usana. Kombinaciju je dodatno podigla sunčanim naočalama koje su se pokazale kao vrlo dobar modi dodatak.

I ovaj njezin styling potpisuje dizajner Mihano Momosa, koji u ljetnoj kolekciji pored kompleta koji je nosila naša glazbena diva, a koji se sastoji od hlača visokog struka i prorezima na nogavicama, crop topa i košulje-jakne, dolazi u još nekoliko kombinacija.

Kratka haljinica s kragnom i reverima u bijeloj boji, bijeloj kratkoj haljini na bretelice s velikim našivenim usnama na prsima te haljini sličnog kroja s malim usnama našivenim na prsima.

Pored ovog uzorka, dizajner je ljetnu kolekciju upotpunio i kreacijama s vlastitim logom te bojama - žutom, nježnom plavom, te dvjema nijansama ružičaste.

image

Doris Dragović

SAMIR CERIć KOVAčEVIć

Doris Dragović odlučila se za klasiku koja joj više nego dobro pristaje. Za ovu je prigodu odabrala crveni kombinezon s upečatljivim detaljem - zlatnim gumbom na struku.

image

Jelena Rozga

ZVONIMIR BARIšIN

Jelena Rozga, koja je nastupom zatvorila drugu večer Fusiona, izgledala je odlično odjenuvši crne zvonaste hlače dubokog kroja i seksi čipkasti top koji su laskali njezinoj vitkoj figuri, oblikovanoj višegodišnjim plesom baleta.

O stylingu Jelene Rozge više doznajte ovdje

Linker
19. travanj 2024 10:31