Senreve Instagram
SENREVE

Novi brend torbica koji polako osvaja fashionistice: Minimalističkim modelima teško je odoljeti

Luksuzni brendovi imaju potpunu dominaciju kada su u pitanju stajlinzi bogatih i slavnih, ali svako toliko svjedočimo kako novi i mali brendovi pronađu put do Hollywooda.

Komadi luksuznog brenda Gucci, torbica Chloe ili, pak, čizme kuće Balenciaga toliko su sveprisutni u Hollywoodu da zvijezde nakon nekog vremena počinju izgledati poput klonova, ali svako toliko neki od manje poznatih brendova se uspije probiti do holivudskih fashionistica i ostati poprilično neprimijećen. Jedan od njih je Senreve, mladi brend lasniran tek početkom 2017., a već se našao u rukama glumica Emme Roberts, Priyanke Chopre i Sophije Bush, dok modelu „doktorske“ torbe nije odoljela ni plesačica Jenna Dewan Tatum.

Splash News
Glumica Emma Roberts bila je jedna od prvih koja je prepoznala brend

LA Photo Lab / Splash News
Jenna Dewan Tatum obožava "doktorski" model

Splash News
Glumica Priyanka Chopra odabrala je tamnozeleni model

enigmaphotoinc / Splash News
Glumica Sophia Bush nosila ju je na Ženski marš ove godine

Kada vidite njihovu kolekciju, odmah će vam biti jasno zašto su ih Senreve modeli osvojili. Osim minimalističkog dizajna, njihove torbe odlične su za žene koje su stalno u pokretu, jer u njih možete smjestiti apsolutno sve što bi vam kroz dan moglo zatrebati – pa čak i laptop za koji imaju poseban pretinac. U ponudi imaju komade napravljene od različitih materijala, boje su većinom pastelne ili klasične - bijela i crna - a među najpopularnijim im je model Maestra koji se može nositi na sve načine, pa čak i kao ruksak.

Objavu dijeli S E N R E V E (@senreve)

Linker
23. travanj 2024 13:50