Pixelformula/SIPA / Shutterstock Editorial / Profimedia
festiv look

Od otkačenih do svečanih: Imamo super izbor cipela i torbica za novogodišnji stajling

Festivalski look nije potpun bez prigodnih cipela i torbica, a one rezervirane za slavlja kao što je novogodišnja noć stilizirane su detaljima poput perja i detaljima od fino obrađenog metala.

Otkačeni modni dodaci i najjednostavnijoj kombinaciji dat će dodatni sjaj i luksuzni izgled. Balske cipele za look moderne Pepeljuge ili s druge strane one s otkačenim detaljem perja idealni su izbor za ludu novogodišnju noć. Ove godine zimsko vrijeme nas ne spriječava da uskočimo i u sandale. S tankim remenčićima koji se na nekima modnila isprepliću, sandale crne boje na sebi nose sjajne cirkone ili šljokice koji im daju svečani look. Uz cirkone, hit je i perje - dodatak koji svaki modni komad pretvara u statement dio stajlinga.

Street Style
Street Style, Spring Summer 2020, Paris Fashion Week, France - 02 Oct 2019, Image: 474905417, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixelformula/SIPA / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pixelformula/SIPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svečana ljubičasta, srebrna i zlatna apsolutni su hit i lako se nose uz jdnostavnu malu crnu haljinu, ali i uz šljokice ili sjajne metalizirane topove ili haljine. Nasuprot njima, posebno svečana je klasična kombinacija zlatne i crne koja konkurira otkačenim bojama i materijalima.

Mirelas by Mirela Bags torbica (cijena od 700 kuna na više)

Uz party cipele - salonke ili sandale, idu i torbice koje će zaokružiti cijelu priču i dati kombinaciji finalni touch. Ove se godine dvoumimo između dvije varijante, a niti jedna neće biti krivi izbor. Svečane crne krase zlatni detalji, ali i perje pa ih uskladite s istim cipelama. Nasuprot crnima su srebrne, sjajne poput disko kugle u vrećastim modelima.

S lijeva na desno: Sandale 299 kn (Zara), sandale 57 kn (Deichmann), salonke 1899 kn (Hogl), sandale 229 kn (Stradivarius)

S lijeva na desno: Salonke 599 kn (Aldo), salonke 719 kn (Nine West), 199 kn (Bershka), salonke 354 kn (MASS)

Cipele 2799 kn (Twin Set), cipele 1570 kn (Karla) i cipele 2290 (Liu Jo)

Sandale 945 kn, Paramount i torbica Dolce & Gabbana 6800 kn

Torbica s perjem 299 kn (Reserved), torbica 179 kn (Pull and Bear) i crna clutch torbica 229 kn (Carpisa)

Torbica 9 kn (Reserved), torbica 249 kn (Mango) i torbica 149 kn (H&M)

Linker
20. travanj 2024 02:52