Instagram
'planulo' s polica

Odijelo o kojem se priča: Svi žele model koji je nestao u jednom danu

Odijela su već postala modni klasik koji svi obožavaju pa ne čudi da se jedan model s Asosa rasprodao s internetskih polica u istom danu kada je i stigao u ponudu.

Trendi uniforma za proljeće je svakako odijelo, modna kombinacija u koju volimo uskočiti bez obzira na priliku za koju se spremamo. Iako su ovoga proljeća neutrale boje prvi izbor za kojim posežu sve trendseterice, jedno odijelo u zanimljivoj limeta zelenoj boji koje je britanski online gigant Asos uključio u svoju ponudu postalo je apsolutni hit. Jarke nijanse, pa tako i zelene boje također su sve popularniji izbor u kojem ćete se istaknuti iz mase uobičajenih boja.

Asos
Asos sako (£52.07) i hlače (£30.37)

Tome svjedoči i činjenica da je trenutno rasprodano, odnosno hlače trenutno nisu dostupne, dok je pripadajući sako dostupan u samo nekoliko probranih brojeva. U kompletu za ovo odijelo valja izdvojiti 82 funte, što iznosi oko 700 kuna. Uz bijelu ili crnu kratku majicu, ili pak fluorescentno zelenu ovo odijelo čini trendi look za proljetne dane koji će privlačiti poglede.

Dok je sako strukiranog i dužeg kroja lako nosiv i uz druge komade poput traperica ili crnih hlača, donji dio kompleta sastoji se od baggy hlača inspiriranih 80-im godinama prošlog stoljeća koje će osobito stajati onima s manje centimetara visine. Čine pravi statement komad koji je lako kombinirati uz druge klasične predmete, a odlično se slaže s robusnim 'ružnim' tenisicama i torbicom nošenom preko tijela. Ako vam je ovaj model zapeo za oko, vjerujemo da će se ubrzo ponovno naći u ponudi Asosa, a do tada smo potražili još neke modele odijela u zelenim bojama.

Top Shop
Top Shop sako (£49) i hlače (£30)

Bershka
Bershka sako (199,90 kn) i hlače (189,90 kn)

Zara sako (599,90 kn) i hlače (299,90 kn)

Mango
Mango sako (549,90 kn) i hlače (249,90 kn)

Linker
25. travanj 2024 02:09