Modna blogerica Alexandra Lapp
 Getty Images
Šarena zima

Odlične u svim bojama: 10 bundi uz koje sve ostalo pada u drugi plan

Zima je pred vratima - najavila su nam to hladna jutra s temperaturama u minusu. Kreću i 'muke po zimskom outfitu' za kojeg je bitno da odlično izgleda, a da se pritom ne smrzavamo. Pa su, stoga, najbolji suputnik za nadolazeće zimske dane - bunde od šarenog krzna.

Počeo je Advent što znači da se sva druženja u prosincu sele ispred kućica na trgovima i ulicama diljem zemlje. Bitno je biti stajliš, a da zdravlje zbog toga ne pati pa su idealan izbor bunde od umjetnog krzna. Iako se nose i pernate jakne i karirani kaputi, bunde od šarenog krzna izgledaju glamurozno, u njima je udobno i toplo, a pohvalno je i da prilikom njihove izrade nije patila nijedna životinja. Statement komadi u hrabrim tonovima - kanarinac žutoj, jarkoplavoj, smaragdno zelenoj i crvenoj boji, ili pak, pastelnim nijansama, prošetali su i na revijama modnih kuća Miu Miu, Prada, Max Mara, Fendi, Oscar de la Renta i Giambattista Valli.

EXCLUSIVE: Dutch model Maartje Verhoef, wearing a red faux fur jacket, walks to her Women Management in Soho in New York City, New York.
<P>
Pictured: Maartje Verhoef
<B>Ref: SPL1630887  291117   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: Christopher Peterson/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Christopher Peterson/Splash News
Manekenka Maartje Verhoef u bundi inspiriranoj 70-im godinama

Potražnja za bundama od umjetnog krzna, predimenzioniranog kroja, poput onih iz 70-ih godina, prema istraživanju društvene mreže Pinterest, od prošle zime porasla je za 54 posto. Upravo se takvi modeli, s velikom kragnom, dužine do koljena, mogu pronaći u ponudi high street dućana, a nose se i kratke bundice. Odlično pristaju uz ostale komade posuđene iz 70-ih, poput trapezica visokog struka od samta ili trapera, a sjajno se slažu i s midi haljinama s cvjetnim printom.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 27: Alexandra Lapp wearing a fake fur jacket in pink from Jakke with a Faux Real statement on the back, red cashmere jumper by Heartbreaker with golden buttons, a long white blouse by Celine, Levis ReDone denim, Christian Louboutin heels in neon pink, sunglasses by Le Specs and a clutch by Yazburkey with a Dazzlin Smile application is seen during Paris Fashion Week Spring/Summer 2018 on September 27, 2017 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Getty Images
Modna blogerica Alexandra Lapp

Kratko šišane bunde nalik onim pravima ili s dugačkim dlakama koje podsjećaju na jetija, zvijezda su i street style fotografija te Instagram profila modnih influencerica poput Alexandre Lapp. Imune na zimsko šarenilo nisu ostale ni domaće trendseterice - arhitektica Nina Mia Čikeš odabrala je oversized model pastelnoplave nijanse.

Bojan Zibar
Arhitektica Nina Mia Čikeš

U nastavku pogledajte 10 trendi i toplih komada od šarenog krzna u boji u kojima ćete zasigurno privući pozornost.

Mango
Mango (599,90 kn)

Mango
Mango (899,90 kn)

Zara
Zara (699,90 kn)

Mango
Mango (799,90 kn)

H&M
H&M (59,99 eur)

Berhska
Bershka (499,90 kn)

Net-a-Porter
J.Crew (390 eur, Net-a-Porter)

Zara
Zara (599,90 kn)

Net-a-Porter
Michael Kors (450 eur, Net-a-Porter)

Bershka
Bershka (499,90 kn)

Linker
14. travanj 2024 05:14