Revija za pamćenje

Planet obuća pomiče granice: Novi jesenski modeli cipela i torbica predstavljeni na kućnoj modnoj pisti

Jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće održao je već četvrtu online modnu reviju na kojoj su domaće modne influencerice u udobnosti svog doma predstavile nove modele obuće.

Modna industrija, kao i mnogo drugih, doživjela je velike promjene u novonastaloj situaciji te joj se morala prilagoditi smišljanjem novih načina kako osvojiti publiku, organiziranjem online revija i jačanjem svojih web shopova.

Mnogi brendovi iskoristili su neizvjesno vrijeme kako bi svojim vjernim fanovima ponudili nešto novo, a među njima je i Planet obuća koja je održala već četvrtu Instagram story reviju na kojoj su glavne zvijezde bile poznate hrvatske modne influencerice.

image
Domaće influencerice kombinirale su čak tri outfita s jednim modelom cipela te tako pokazale širinu njihove nosivosti.
PLANET OBUĆA

Matea Frajsberger (@click4chic), Ema Luketin (@emaluketin), Petra Mamić (@skitnica), Jelena Marinović (@jelenamarinovic) i Lidija Šeatović (@mylittlezagreb) prošetale su kućnom modnom pistom u neodoljivim jesenskim outfitima koje su podigle upečatljivim modelima obuće iz nove kolekcije Planet obuće, sezona jesen-zima 2020/21.

Djevojke su u udobnosti svoga doma predstavile tri različite varijante stajlinga na jedan model cipela ili gležnjača, čime su pokazale da se oni lako uklapaju u svaki stajling - elegantni, urbani ili casual.

Ovogodišnji jesenski i zimski trendovi odišu profinjenošću, ali i buntom. Tako će se na lepršave suknje, haljine i hlače na crtu nositi lakirane cipele i gležnjače sa naglašenim špicom i blok petama, istaknutim kopčama, ukrasnim trakama i gumbićima te modeli s teksturom zmije ili krokodila.

Hit modeli za jesenske dane

Među njima se posebno ističu modeli branda “Nina fashion” koji i ove godine donosi hitove. Neki od njih, poput crnih i bijelih gležnjača s uzorkom cvijeća, već su jedan od omiljenih modela mnogih ljubiteljica mode, dok su niske špic gležnjače ultimativna obuća za kišne jesenske dane. Robusne crne gležnjače na visoko vezanje savršen su spoj s kožnim balonerima i jaknama te su zbog toga svakodnevni dio outfita kod rokerica i modnih buntovnica.

image
Ema Luketin nosi gležnjače s.Oliver, 529 kuna
PLANET OBUćA
image
Jelena Marinović nosi gležnjače Aeros, 399 kuna
PLANET OBUćA

Naravno, niti jedan outfit nije potpun bez šik torbice, a Planet obuća nudi pregršt modela zanimljivog dizajna. Osim torbica od vrlo popularnog tvida i klasičnih kožnih, nose se i otkačene torbice koje na prvi pogled izgledaju kao telefon, foto-aparat ili nogometna lopta.

image
Torbica u obliku fotoaparata izvrsno se uklapa u svaki stajling.
PLANET OBUĆA

Uz dobar karirani sako, pletenu haljinu i udobne gležnjače, odlično će se uklopiti bilo koja neobična torbica te dati cijelom stajlingu poseban štih.

Novu kolekciju Planet obuće potražite u prodavaonicama i na webshopu, a za svakodnevnu dozu inspiracije pratite Planet obuća Instagram profil.

Linker
23. travanj 2024 14:24