Foto: Bojan Zibar
Izlazak u kino

Renata Sopek se dobrano utegnula u tajice iz Zare

Renata Sopek, Daniela Trbović, Kristina Šalinović, Tamara Garbajs i Marijana Mikulić samo su neke od poznatih dama koje su sinoć uživale u izlasku u kino - zaintrigirao ih je film 'Ubojstvo u Orient Expressu'.

Krimić godine ,'Ubojstvo u Orient Expressu' brojne je poznate pripadnice ljepšeg spola prizvao na sinoćnje premijerno prikazivanje. Dame su priliku iskoristile da se dotjeraju i uživaju u ugodnom ženskom društvu.

Fitness instruktorica Renata Sopek izgledala je atraktivno u hlačama koje su vrući hit u popularnom lancu ulične mode. Kombinirala je tako tajice iz Zare i crveni sako s rukavima na volane. Za dašak dodatne elegancije nabacila je crne štikle - gležnjače, a malu crnu torbicu na zlatnom lancu nosila je preko torza. Hlače su u Zaru stigle s najnovijom jesenskom kolekcijom, a cijena im je 149,90 kuna.

Foto: Bojan Zibar

Na događanje je došla i Kristina Šalinović, naša proslavljena manekenka koja se upravo ovih dana priključila ovogodišnjoj kampanji protiv nasilja nad ženama, u organizaciji Udruge Duga – Zagreb, kada je javno progovorila da je i sama bila žrtva nasilja: ‘Ja sam iz bivše veze pobjegla, jer sam bila žrtva psihičkog nasilja! Na svu sreću, svaki put kad je ruka bila dignuta na mene, nije bilo udarca. Uz pomoć svoje sestre i podrške svoje obitelji, uspjela sam pobjećo iz takve veze!', napisala je hrabro na svom Facebooku.

Foto: Bojan Zibar

Voditeljica Daniela Trbović došla je sa sestrom Natašom.

Foto: Bojan Zibar

U kinu je uživala i glumica Marijana Mikulić:

Foto: Bojan Zibar
Marijana Mikulić

...kao i glumica Tamara Garbajs.

Foto: Bojan Zibar

Linker
16. travanj 2024 13:21