Ta divlja stvorenja

Samo za najhrabrije: Omiljeni uzorak vratio se u punom sjaju!

Ako je suditi po dizajnerskim kolekcijama za aktualnu sezonu, tigar je kralj modne džungle.

Print koji oponaša spektakularne šare tigrovog krzna u svojoj su proljetno-ljetnoj kolekciji koristili brojni brendovi i dizajneri, poput Stelle McCartney, Proenze Schouler, Kennetha Izea i Victora Glemauda, a najdalje je u svojoj opsjednutosti dotičnom životinjom otišao Roberto Cavalli, s čijih nas maksi haljina i balon suknji promatraju tigrove oči i kese se njegovi oštri očnjaci.

image
JONAS GUSTAVSSON/DDP USA/PRO
image
SHOWBIT.COM/SHOWBIT/PROFIMED

Cavallijeva kolekcija obiluje zanimljivo kombiniranim životinjskim printevima, dokazujući kako zebrine, tigrove i leopardove šare, u odvažnim modnim kombinacijama, mogu sjajno izgledati na okupu. Da bi komadi s animalnim printom u modnim lookovima djelovali elegantno i nenapadno, spojite ih s komadima neutralnih nijansi, poput boje pijeska i bijele, a dobro pristaje i uz odjevne predmete smeđe, boje konjaka i maslinastozelene, odnosno boja koje se često pojavljuju u prirodi.

image
SIMONA CHIOCCIA/IPA/SHUTTERSTO
image
KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK
image
SHOWBIT.COM/SHOWBIT/PROFIMED

Zmijski i krokodil print će pak najljepše izgledati na kožnim detaljima poput torbe, cipela i remena, dok svi ti životinjski uzorci u jarkim bojama i fluorescentnoj varijanti sjajno izgledaju kao dio originalnih sportskih kombinacija. Modni znalci kažu kako animalni print uglavnom bira određeni tip žena - energične i strastvene dame koje se ne boje biti u centru pažnje. Jeste li i vi jedna od njih?

Linker
16. travanj 2024 04:47