Modni odabir

Savjeti za savršeno istančani izgled: obratite pažnju na ove detalje!

Modni detalji trebaju biti spoj jednostavnih i elegantnih komada koji se slažu sa svim modnim novitetima koje poželite nositi. Donosimo par savjeta na što pripaziti pri kupnji nakita i satova.

Točka na i svakog stila uvijek su detalji. Čak i ako njegujete minimalistički stil, uvijek je tu ključan neki detalj koji da sasvim osobnu i prepoznatljivu notu vašem stilu. Nekad je to crveni ruž, nekad marame i šalovi, a za većinu su detalji koji ostavljaju dojam istančanog modnog stila, nakit i satovi.

Čak i u vrijeme modernih tehnologija kad sve što se tiče vremena i informacija, imamo dostupno na mobitelu, potreba za satom na ruci toliko je uvriježena da su čak i tehnološki divovi bili prisiljeni lansirati pametne satove.

image
BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Ipak, klasičari još uvijek vole kad je remen na ruci kožni ili od nekog metala i kad pogled pada na kazaljke na satu. Još ako je sat u kombinaciji s odgovarajućim narukvicama ili prstenom, dojam savršenog izgleda je zagarantiran.

Uz svaki stil, elegantni, poslovni, večernji pa čak i casual ide određeni model sata ili nakita, no, važno je ne žrtvovati osobnost. Po njima ćete postati prepoznatljivi jer su dio vašeg stalnog izdanja. Oni trebaju biti spoj jednostavnih i elegantnih komada koji se slažu sa svim modnim novitetima koje poželite nositi. Kako biste bili sigurni da ste odabrali dobre modne detalje koji će vas uvijek pratiti, obratite pozornost na nekoliko savjeta.

image

Kad birate sat, najbolje je posegnuti za klasičnim, ali elegantnim modelom, kao što je ovaj GANT sat

PRESS

Birajte kvalitetne materijale i svevremenski dizajn

Primjerice kada birate nakit, neka on bude izrađen od zlata ili srebra, a dizajn neka više bude klasični i elegantan. Tako će vaš nakit jednostavno nadopunjavati sve kombinacije koje ste zamislili, a istovremeno će sve činiti efektnu cjelinu. Ovakav odabir nakita najbolje odgovara uz poslovna odijela, monokromatske kombinacije, crno-bijela izdanja i minimalizam u odabiru uzoraka i boja.

image
CORNEL CRISTIAN PETRUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Sat je odraz vaše osobnosti. S Jacques du Manoir modelima to ćete bez problema pokazati

PRESS

Izaberite neutralne tonove

Satove nosite na svakodnevnoj bazi, ali važno je da odgovaraju svakoj odjevnoj kombinaciji koju nosite. Neka boja remena sata bude neutralna, a kućište kvalitetno izrađeno. Funkcije sata birajte prema svojim željama i navikama tako da uvijek budete zadovoljni onime što vam taj sat omogućuje.

image
CORNEL CRISTIAN PETRUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Birajte svevremenski dizajn kao što su Roamer modeli satova

PRESS

Nakit birajte po bojama koje nosite

Ako želite sjajne ukrase na nakitu u obliku dragog, poludragog kamenja ili cirkona, neka oni budu u bojama koje najčešće nosite. S vremenom svoje modne detalje možete osvježiti nekim većim komadima koji će još dodatno istaknuti vaš ukus te odgovarati aktualnim trendovima.

image

Nakit uskladite s bojama koje nosite

PRESS
image

Najbolje je isprobati nakit uz sat uz koji ćete ga nositi

PRESS
image

Važno je uskladiti nakit sa satom

PRESS

Uskladite sat i nakit

Neka vaš odabir bude skladan, da se nakit i satovi međusobno nadopunjuju. To ćete najlakše postići ako ih birate na jednom mjestu gdje ih odmah možete zajedno isprobati. U Zaksu možete pronaći srebrne i zlatne detalje te satove koji će zaista ispuniti sve stilske želje. Brandovi kao što su Trussardi, Maserati, Oui & Me, Gant, Roamer, Jacques de Manoir i mnogi druge nude izvrstan izbor satova koji se mogu uklopiti u svaki stil i svaku modnu kombinaciju. Kad birate ovakav stilski komad, ne zaboravite, izrazite svoju osobnost, neka modni detalji pričaju umjesto vas.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji sa Zaksom.

Linker
16. travanj 2024 04:59