ponešto za svakog

Savršeni party komadi: Mango i poznata influencerica osmislili jako cool kolekciju

Možda je još prerano planirati što ćete odjenuti za doček Nove godine, ali dobri komadi se uvijek prvi razgrabe.

Kad se francuska spisateljica, influencerica i televizijska voditeljica Camille Charrière prošle godine udala u Parizu, nije ni slutila da će njezina dojmljiva vjenčanica od čipke s potpisom britanskog dizajnera Harrisa Reeda napraviti toliki utjecaj u modnom svijetu.

Dok je gornji dio bogato ukrašen, donji je prozirniji te je otkrivao bijele gaćice, a upravo je taj look bio pokretač njezine kolekcije s high street divom Mango, čija je velika obožavateljica već godinama.

"Postala sam Mango djevojka u ranim danima bloganja. On je jedan od prvih velikim brendova s kojima sam surađivala, tako da ima posebno mjesto u mom srcu", rekla je influencerica za Vogue.

Nakon njezinog vjenčanja, Mango joj je predložio suradnju na capsule party kolekciji koja je inspirirana njezinim cool stilom i ikoničnim svadbenim lookom, a Charrière je odmah skočila za tom prilikom. Nekoliko je puta posjetila Mangovo sjedište u Barceloni i izravno surađivala s njihovim dizajnerskim i proizvodnim timovima.

"Počeli smo s mood boardingom i pogledali smo stotine starih slika za inspiraciju. Bila sam vrlo odlučna stvoriti kolekciju koja je bezvremenska u smislu da nisam željela nešto što je previše vođeno trendovima", ispričala je Camille.

Party kolekcija od 60 odjevnih komada, dakle, osmišljena je da vas prenese u kultni noćni život kasnih 90-ih i ranih 2000-ih kroz šljokičaste mini haljine, satenske minice, kožnate čizme i još mnogo toga.

Kolekcija također savršeno simbolizira njezino bikulturalno naslijeđe. Naime, Camille je odrasla u Parizu, ali se preselila u London, gdje i danas živi. "U Francuskoj se djevojke vole dotjerati, ali izgledati nenametljivo i bez napora. Nemaju tendenciju mijenjati ono što nose tijekom dana i ono što nose navečer. U Londonu je suprotno - ljudi se jako žele dotjerati, a imamo hrpu prilika za dotjerivanje. Htjela sam pronaći sredinu kako bi u ovoj kolekciji bilo ponešto za svakoga", poručila je influencerica.

Kolekcija se može kupiti na Mango webshopu, a mi smo izdvojili nekoliko cool komada.

image

Duga haljina s kristalima, 1.799,90 kn, 238,88 €.

MANGO
image

Satenska haljina u stilu negližea, 599,90 kn, 79,62 €.

MANGO
image

Kožna haljina, 1.599,90 kn, 212,34 €.

MANGO
image

Vesta na kopčanje, 449,90 kn, 59,71 €.

MANGO
image

Sjajna haljina, 1.808,20 kn, 239,98 €.

MANGO
Linker
20. travanj 2024 16:46