Getty Images
must have u ormaru

Sve boje sakoa: Pronašle smo 12 komada koji će 'začiniti' i najdosadniji stajling

Svaka ženska garderoba treba barem jedan model sakoa koji će pristajati za svaku priliku. Nosimo ih od jutra do večeri, pa čak i u ovim ljetnim mjesecima - sve do jeseni kada postaju glavne zvijezde outfita.

Model u crnoj, bijeloj i neutralnoj bež boji je basic komad koji svakom outfitu daje dozu elegancije, profinjenosti i uglađenosti, ovisno o ostatku outfita - bilo da je riječ o poslovnom, večernjem ili casual dnevnom looku. Ponuda trgovina krije zanimljive modele u ovim klasičnim bojama, kao i one s različitim uzorcima, no pažnju su nam ukrali oni u jarkim bojama s kojima se valja modno poigrati.

Lagani ili oni strukirani, sakoe kombiniramo i u ljetnim modnim kombinacijama, za odlazak u ured ili prilikom spremanja za večernji izlazak kada noći mogu biti prohladne. Odlično se slažu s traperom i s kratkim lanenim hlačicama ili ove godine popularnim bermudama, a one modno odvažne nosit će ih u kombinaciji s biciklističkim hlačicama.

Izražajne boje poput tirkizne, crvene ili limeta zelene napravit će modni zaokret i stajling podignuti na novu razinu. Mnogi modeli sakoa dolaze s odgovarajućim hlačama iste boje te tako čine žensko odijelo koje će i u novoj sezoni nastaviti svoju dominaciju modnom scenom. Naravno, nose se i samostalno te tada ostatak outfita ne mora biti upečatljiv, već će bazične tonove i komade upotpuniti sako u jednoj od vibrantnih boja. Za one dane kada ne znamo što obući i kada se svaka kombinacija čini dosadnom, ovi modeli bit će spas u zadnji čas. Pronašli smo 12 modela!

Linker
10. travanj 2024 18:32