Facebook/Hrvatski teniski savez
Izvan teniskih terena

Sve do jedne u bijelom odijelu: Iva Majoli uz hrvatske tenisačice plijenila pozornost na koktel partyju

Elegantne u bijelom bile su naše tenisačke nade na čelu s izbornicom Ivom Majoli (41) i predsjednicom Hrvatskog teniskog saveza Nikolinom Babić (45). Uoči turnira Euroafričke zone i FED Cupa održana je gala večer.

Osim što su uspješne na teniskim terenima, naše tenisačice odlično izgledaju i u elegantnim izdanjima. U engleskom Bathu održan je koktel party na kojem su naše tenisačice na čelu s predsjednicom saveza Nikolinom Babić i izbornicom Ivom Majoli plijenile pozornost.

Djevojke su se pojavile u istim bijelim odijelima s decentnim zlatnim detaljima koje potpisuje dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Uskladile su se i odabrale crne salonke i bluze koje su se nadzirale ispod sakoa. U Bath su iz Zagreba stigle Tena Lukas i Jana Fett, Ana Konjuh, Donna Vekić i Darija Jurak koje je za nastup prijavila izbornica Fed Cup reprezentacije i naša najbolja tenisačica Iva Majoli.

Hrvatski teniski savez

'Prošli tjedan sam igrala dobar tenis, od ponedjeljka imam najbolji renking u karijeri, 25 mjesto. Dobroj igri se nadam i ovoga tjedna u FED Cupu. Cilj nam je završiti na prvom mjestu skupini, svi smo u dobroj formi', rekla je Donna Vekić.

Linker
17. travanj 2024 22:10