Na malena vrata

Trend koji je J.Lo nosila na početku karijere ponovno se vraća i ona ga obožava

Latino diva karijeru je počela devedesetih, u kojima je kao prava njujorška šminkerica vrlo rado nosila neke od ‘it‘ komada tog doba, a sada, gotovo 30 godina kasnije, Jen ih je rado prošetala ulicama svog grada.

Zamaskirana i zabundana Jennifer Lopez skoknula je na city break u New York, vjerojatno kako bi obavila božićnu kupovinu za sebe i svoju mnogobrojnu obitelj.

I u ovakvom zimsko-sportskom izdanju pokazala je da više voli klasične boje i minimalizam, a Jen je pokazala i koji nam se trend vraća na mala vrata.

image
Ispod Max Marinog kaputa Jennifer je bila odjevena u crno - u modernim tajicama od lažne kože s jednostavnom majicom.
ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ispod toplog Max Mara kaputa u boji devine dlake, nazirale su se tajce od lažne kože i jednostavna, uska crna majica. Simpatičnu platnenu masku izrađenu od crne tkanine sa srebrnim aplikacijama fantastično je uparila s crnim gležnjačama iz vlastite kolekcije obuće.

Dobro poznate naočale

Samo je jedan detalj odskakao, sjetit će ga se svi koji su proživjeli devedeset godine. Žute ‘zimske‘ naočale, bez okvira, glumici su pokrile pola lica.

image
Jennifer Lopez s Fendi Kaliography sunčanim naočalama.
WISE OWL/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Iako je ljeto završilo, iako je u New Yorku tog dana bilo oblačno, J.Lo je odala počast svom stilu iz devedesetih. Nosila je retro inspirirane Fendi Karligraphy naočale.

Latino diva, rođena je Njujorčanka, no sa zaručnikom Alexom Rodriguezom i djecom većinu godine živi između luksuznih kuća u Miamiju na Floridi, Bel Airu i rodnog New Yorka. U New Yorku je viđena kako izlazi iz Hermesovog dućana.

image
Retro inspirane sunčane naočale iz linije Kaliography, marke Fendi.
FENDI
Linker
17. travanj 2024 23:41